ПРОДУКТИ
Кошница

СМАРТХИТ IV ВИТАМИН D3+K2 30МЛ

СМАРТХИТ IV ВИТАМИН D3+K2 30МЛ
СМАРТХИТ IV ВИТАМИН D3+K2 30МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5176
29.95лв.
Купи

СМАРТХИТ IV ВИТАМИН D3+K2

Хранителна добавка, предлагана от Valentis, с микрокапсулирани, по-добре усвоими форми на витамини D и K за възрастни и деца над 12 години. Смарт Хит Витамини D3 + K2 е в течна форма, лесна за пипетиране, с приятен аромат на кайсия и ванилия. Витамин К е важен за костната и кръвоносната система. Витамин К помага за поддържане на нормално състояние на костите и помага за поддържане на нормалното съсирване на кръвта. Витамин D е важен не само за костите и зъбите, но и за мускулите и спомага за поддържането на функциите на костите, зъбите и мускулите. Смарт Хит предлага най-модерната форма на витамини D3 и K2, която осигурява добро усвояване на тези витамини. Прилагайки принципите на технологията за ефективна абсорбция (EPT) на Miosol, витамините D и K се капсулират в микрокапсули, които не позволяват да се усвоят в стомаха и се абсорбират няколко пъти по-ефективно в тялото.

 

Състав:

Състав в 15 капки (ХРС*):
Витамин D 10 µg/400 IU (200%*)
Витамин К 18 µg (24%*)
* ХРС - Х
ранителна референтна стойност

 

Други съставки:

Вода, емулгатор - соев лецитин (фосфолипиди), стабилизатор - ксилитол, етанол (4,8%), овлажнител - глицерол, менахинон (витамин К2) (0,625%), натурален аромат на ванилия, аромат на кайсия, консервант - калиев сорбат, регулатор на киселинността - лимонена киселина, холекалциферол (витамин D3) (0,004%), антиоксидант - алфа токоферол.

 

Начин на употреба:

Разклатете флакона преди употреба. При деца над 12 години и възрастни: Приемайте по 15 капки преди хранене. Може да се прилага директно в устата или смесено в чаша вода или сок. След отваряне съхранявайте в хладилник в рамките на 2 месеца.