ПРОДУКТИ
Кошница

СОДЕРМИКС КРЕМ 30 мл

СОДЕРМИКС КРЕМ 30 мл
СОДЕРМИКС КРЕМ 30 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 532
30.90лв.
Купи

Sodermix крем

Кожата е обект на редица външни влияния и на токсични механизми, които се медиират от свободните радикали. Най - често това са заболявания като фиброза, келоидни белези и процеси на хиперкератинизация.

Замърсяването на въздуха, цигареният дим, токсичните отпадъци, както и прекомерното излагане на слънце или радиоактивно лечение, създават предпоставка за образуване на свободни радикали и са причина за увреждане на кожата.

Антиоксидантите са химически вещества, които предотвратяват появата на тези свободни радикали и имат способността да поддържат или възстановят физиологичното състояние на кожата.

Свойства :

Sodermix съдържа патентовано растително активно вещество, богато на антиоксиданти, по специално SOD /супероксид дисмутаза/ и каталаза. Микрокапсулната форма на продукта съдържа и защитава растителното активно вещество, което се освобождава при контакт с кожата.

Sodermix има иновативен механизъм на действие, чрез който възстановява физиологичните нива на свободните радикали в епидермалните клетки.

Sodermix помага при лечение на фиброза, келоидни белези и хиперкератози на кожата (псориазис, ихтиозис)

Как да прилагате Sodermix ?

Sodermix трябва да се  прилага два пъти дневно върху засегнатата повърхност.  След пълната му пенетрация, може да се постави крем за кожа или грим.

Опаковка: 30 ml