Стави, кости и мускули

Производители

Последни статии

AboPharma ABOFLEX Liquid 500 ml - за здрави стави Преглед отблизо

AboPharma ABOFLEX Liquid 500 ml - за здрави стави

35,75 лв

1923

Описание:

АБОФЛЕКС  е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта  е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием. 

Допринася за поддържането на нормално състояние на опорно-двигателният апарат, ставите и костите. Допринася за нормално образуване на съединителна тъкан, за образуването на колаген, за нормална функция на костите и хрущяла. Намалява чувството на отпадналост и умора.

Състав:

Хранителна добавка, 500 мл.

Съставки:   Дневен прием/=30ml/ %ПДП
Глюкозамин Сулфат 1600mg не са установени максимално допустими стойности
Хондроитин Сулфат 1100mg не са установени максимално допустими стойности от едър рогат добитък  
МСМ (Метилсулфонил метан) 1600mg не са установени максимално допустими стойности
Хиалуронова киселина   95mg не са установени максимално допустими стойности <50кDa
Манган (Манганов Хлорид)   2.31mg 115%
Витамин С (L-Аскорбинова к-на) 150mg   188%

Помощни вещества: носител: пречистена вода (чрез обратна осмоза); регулатор на киселинността: лимонена киселина; консервант: калиев сорбат;сгъстител: ксантанова гума; стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел

Дозировка:

По 30 мл. на ден се пие директно или разредено с вода. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 2 пъти по 15 мл. в продължение на 3 месеца.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО