Стави, кости и мускули

Производители

Последни статии

STABIFLEX -ефервесцентни табл. 3 х 20 - 60 бр Преглед отблизо

СТАБИФЛЕКС -ефервесцентни табл. 3 х 20 - 60 бр

30,07 лв

2228

Stabiflex

STABIFLEX -ефервесцентни табл. 3 х 20 - 60 бр представлява специално създадена хранителна добавка, под формата на разтворими във вода таблетки с приятен вкус на портокал, която се прилага при болки и възпаления на ставите, остеоартрит, дегенератични заболявания на опорно-двигателния апарат, износени стави, напрежение и скованост на ставите. Стабифлекс съдържа ефективен комплекс от прецизно подбрани натурални екстракти и съставки с доказано действие в грижата за ставите - глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, МСМ и екстракт от джинджифил. Глюкозаминът представлява основна градивна единица на хрущялите, ставните връзки и клетки и съединителната тъкан като цяло. Глюкозаминът има противовъзпалително действие, облекчава ставните болки и подобрява цялостно функциите на ставите и мускулите. Глюкозаминът стимулира производството на колаген и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан. Хондроитинът е една от най-важните градивни структури на съединителната тъкан, която спомага за по-бързото възстановяване на увредените стави и сухожилия. Хондроитинът спира навлизането на хранителни вещества и вода в ставите и възпалените сухожилия, като в същето време не спира проникването на други важни и необходими за съединителната тъкан вещества. МСМ (метилсулфонил метан) също е основна градивна единица, съдържаща се в живите организми. Той е естествена форма на органична сяра, който служи за синтезиране на сяросъдържащите се аминокиселини серин и метионин. МСМ има силно противовъзпалително и болкоуспокоително действие и спомага за успокояване на спазмите в скелетните мускули, подобрявайки крвообращението им. Екстрактът от Джинджифил действа съдоразширяващо, противовъзпалително и антитромботично и спомага за намаляване на болката и подуването на ставите.
Стабифлекс съдържа подсладители и не съдържа захар, което го прави подходящ за прием от диабетици.


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Затваряйте плътно тубата след употреба.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Състав на Stabiflex / Стабифлекс за възстановяване на ставите 3х20 ефервесцентни таблетки - Kendy


Glucosamine sulfate /глюкозамин сулфат /..............750 mg

Chondroitin sulfate / хондроитин сулфат /...............600 mg

MSM / метилсулфонилметан /.................................300 mg

Ginger Extract / екстракт от джинджифил /...............20 mg

Киселина / лимонена /, натриев хидроген карбонат, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, метилсулфонилметан / MSM /, декстроза, подсладител - аспартам / съдържа източник на фенилаланин /, екстракт от джинджифил, портокалов аромат.

Начин на употреба на Stabiflex / Стабифлекс за възстановяване на ставите 3х20 ефервесцентни таблетки - Kendy


За възрастни: 2 таблетки дневно. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител наразнообразното хранене. Не е лекарствено средство.

Препоръчителен курс на употреба: от 3 до 6 месеца, като курсът може да бъде продължен по лекарско предписание.

Начин на приложение: Една таблетка се разтваря в 200 мл вода.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО