ПРОДУКТИ
Кошница

СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА табл. х24

СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА табл. х24
СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА табл. х24
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2609
7.30лв.
Купи

Стрепсилс за деца за облекчаване на възпалено гърло с вкус на ягода

СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА представлява лекарствен продукт, под формата на таблетки за смучене, специално разработени за деца над 6 годишна възраст с страхотен плодов вкус на ягода. Продуктът помага за бързо и дълготрайно облекчение на възпалено гърло. Формулата му съдържа две антисептични активни вещества за лечение на гърло. Те се прилагат за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина. Активните вещества 2,4-Дихлорбензил алкохол и Амилметакрезол имат умерено антисептично действие върху бактерии, които причиняват възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото. Смученето на таблетките позволява на активните вещества да подействат в зоната на дискомфорт и да овлажнят и успокоят болезнената област. Това помага за облекчаване на болката и дискомфорта при възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото.

Състав:

Активните вещества са:

 

 
2,4-Дихлорбензил алкохол1,2 mg
Амилметакрезол0,6 mg

 

Другите съставки са:
 
Ягодова есенция Flav Р
Антоцианини Pink Antho P-WS (Е163)
Захари н-натрий
Винена киселина
Изомалтитол (Е953)
Течен малтитол (Е965)

Начин на употреба:

Поставете таблетката за смучене в устата и я оставете да се разтвори бавно.  По една таблетка се смуче бавно на всеки 2 - 3 часа.

> Възрастни и деца над 6 години и пациенти в старческа възраст:
> Една таблетка се смуче бавно през 2-3 часа; Да не се превишава препоръчваната доза максимум 12 таблетки за смучене за 24 часа.