ПРОДУКТИ
Кошница

СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ табл. х16

СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ табл. х16
СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ табл. х16
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2603
7.70лв.
Купи

Стрепсилс Интензив без захар за облекчаване на болезнено и възпалено гърло

СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ са таблетки за смучене с вкус на портокал, които облекчават симптомите, характерни при зачервено, болезнено и възпалено гърло. Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута. Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене. Активното вещество на продукта - флурбипрофен принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НСПВС), които намаляват възпалението и облекчават болката. Без лекарско предписание. 

Състав в 1 таблетка: 

флурбипрофен 8,75 мг. 

Другите съставки са: макрогол 300, аромат на лимон, калиев хидроксид, левоментол, аромат на портокал PHL-010300, ацесулфам К, течен малтитол, изомалт. 

Начин на употреба:

По 1 таблетка се смуче бавно през 3-6 часа. Винаги трябва да сменяте позицията на таблетката за смучене в устата до разтварянето ?. Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа. Да не се приема от деца под 12 години. Да не се приема повече от 3 дни.