Сърдечно-съдова система

Производители

Последни статии

CURICA® Pain Relief 712 mg x 100 таблетки Преглед отблизо

Nature's Way CURICA® Pain Relief 712 mg x 100 таблетки

89,51 лв

1304

Nature's Way CURICA® Pain Relief  712 mg

Curica® Pain Relief допринася за облекчаване на болката, явила се в резултат от напредване на възрастта, прекомерно физическо натоварване, застоен начин на живот и ежедневна работа пред компютър, шофиране и др.

Curica® Pain Relief комбинира 3 билки с оптимален ефект срещу скованост и болка в ставите с доказана ефикасност и бързо, обезболяващо действие!

Meriva® – патентован екстракт от куркума: естествено средство за контрол върху хроничното възпаление и евентуалните негативни последици, които то нанася на всички органи и системи в тялото.

ApresFlex® – патентован екстракт от босвелия: подпомага поддържане на нормални нива на провъзпалителните ензими и протеини, включително 5-липоксигеназа, ММР-3 и др., и така допринася за нормалното състояние на ставите и съединителната тъкан, и предотвратяване разграждането на колагена.

Бяла върба – екстракт от кора, стандартизиран до 15% салицин: проявява силни противовъзпалителни, болкоуспокояващи и диуретични свойства, допринася за намаляване на отоците. Може да има силно облекчаващ симптомите на подагра ефект.

Състав:

Хранителна добавка, 100 таблетки. Съдържание в 2 таблетки:

 • Бяла върба (кора) екстракт стандартизиран до 15% салицин (120 mg): 800 mg
 • Meriva® Куркума корен/коренище  екстракт: 555 mg
  (фосфатидилхолин комплекс [от слънчогледов лецитин]) стандартизиран до 18% куркуминоиди (99.9 mg)
 • ApresFlex®Босвелия екстракт от смола: 50 mg
  стандартизиран до 20% 3-0-ацетил-11-кето В-Босвелиева киселина (АКВА) 10 mg
 • Натрий: 20 мг
 • Въглехидрати < 1 g
 • Диетични фибри < 1 g
 • Целулоза, кроскармелоза натрий, натриев бикарбонат, лимонена киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид, глицерин.

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на ставите. Подкрепя нервната, имунната и сърдечно-съдовата система. Подпомага процеса на обмяна на веществата.

Да се приемат по 2 таблетки 2 пъти дневно за предпочитане след храна.

Забележка: Не е предназначен за употреба от деца. Не използвайте при бременност и кърмене. Не използвайте ако имате язва. Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО