ПРОДУКТИ
Кошница

Тест за бременност CLEAR STRIP TEST - лента

Тест за бременност CLEAR STRIP TEST - лента
Тест за бременност CLEAR STRIP TEST - лента
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7134
2.20лв.
Купи

Тест за бременност CLEAR STRIP TEST - лента

Клиър Тест - Лента за ранно установяване на бременност на американския производител Cortez Diagnostics Inc представлява специален тест-лента за установяване на бременност в начален етап. Тестът се прилага само за 3 минути след седмия ден от зачеването. Създаден е по иновативна американска биотехнология и дава точност на показанието над 99.5 %. Клиър Тест - Лента за Ранно Установяване на Бременност изцяло може да се прилага в домашни условия и е с чувствителност 25 mlU/ml.
 

Съдържание на Клиър Тест - Лента за Ранно Установяване на Бременност / Clear Test - Tape for the Early Detection of Pregnancy х1 брой - Cortez Diagnostics Inc:
 

Клиър Тест включва 1 брой лента за ранно установяване на бременност.

 

Начин на употреба:

Проби от урината могат да се вземат по всяко време на деня, но обикновено в сутрешната урина съдържанието на HGG е с най-високо ниво.

Стъпки за употреба на Клиър Тест - Лента за Ранно Установяване на Бременност:

1. Напълва се чашка с урина за изследване.
2. Тестовата лентичка се изважда от фолийната опаковка.
3. Лентичката се потапя до синята линия в чашката с проба от урина, така че стрелките да сочат надолу. Нивото на урината не трябва да е по-високо от това на стрелките.
4. Лентичката се оставя в урината и се изважда след минимум 30 секунди, след което се поставя върху плоска неабсорбираща повърхност.
5. Резултатът се отчита между 3 и 10 минути.

Отчитане на резултата на Клиър Тест - Лента за Ранно Установяване на Бременност:

1. Положителен - ако след 3 минути се появят две цветни ивици, резултатът от теста е положителен - наличие на бременност.
2. Отрицателен - ако в тестовия участък не се появи цветна ивица, а такава се появи само в контролния участък, резултатът е отрицателен - липса на бременност.
3. Невалиден - резултатът е невалиден, ако в контролния участък не се появи цветна ивица. Тестът се повтаря с нова лентичка.

ВАЖНО! Тестът става невалиден, ако се извади от опаковката за повече от 30 минути преди тестването!