ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Тоналин КЛА 1000 mg х 90 софтгел капсули

Тоналин КЛА 1000 mg х 90 софтгел капсули
NATURAL FACTORS Тоналин КЛА 1000 mg х 90 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1248
70.40лв.
Купи

Описание:

Тоналин КЛА е източник на естествени мастни киселини, които спомагат усвояването на хранителните вещества в клетките. Ускорява изгарянето на излишните мазнини и спомага за поддържането на нормалното телесно тегло. Увеличава чувствителността на клетките към инсулин, подпомагайки превръщането на глюкозата в енергия, вместо съхраняването й като мазнина. Допринася за изгарянето на мазнините и като насърчава мускулния метаболизъм и спомага за увеличаването на чистата мускулна маса. Тоналин КЛА има мощен антиоксидантен ефект, подпомага правилното усвояване и абсорбция на храната, и поддържа нормалните мускулни функции.

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Тоналин: 1000 mg            
    от който:
    Свързана линоленова киселина(CLA): 780 mg              
  • Софтгел капсула (желатин, глицерин,  пречистена вода, карамел)

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормално ниво на мазнините в организма, особено когато се използва в комбинация с нискокалорична диета и увеличена физическа активност.

Да се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно.

Забележка: Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва при сърдечно-съдови заболявания, диабет, метаболитен синдром и инсулиновата резистентност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.