ПРОДУКТИ
Кошница

Умкалор капки перорални 20 мл

Умкалор капки перорални 20 мл
Умкалор капки перорални 20 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2687
24.30лв.
Купи

Умкалор капки х20 мл

Специален продукт при бронхит и синузит, както и при първи симптоми на простуда, за стимулиране на противовирусния имунитет. Той спомага за отхрачването и потиска отделянето на бактериите в дихателните пътища. Главната цел на лечението с Умкалор е облекчаване на симптомите и предотвратяване приемът на антибиотици при всяка неусложнена дихателна инфекция.

 

Показания на Умкалор

Умкалор е показан при простудни заболявания, бронхит и синузит, включително за деца над 1 година. При първи симптоми на вирусна инфекция, когато е твърде късно за имуностимуланти и твърде рано за антибиотици, невероятния механизъм на действие на Умкалор предлага сигурна и безопасна възможност за лечение, особено в детската възраст.
За разлика от симптоматичните средства за лечение на кашлица и настинка, Умкалор не само облекчава симптомите, но атакува и самия причинител, като скъсява продължителността на заболяването.
Умкалор е изключително безопасен продукт и един от малкото медикаменти, за които са налице многобройни данни от клинични изследвания върху деца над 1 година.


Състав: Патентован екстракт EPs 7630® от корените на южноафриканското растение Pelargonium sidoides, семейство Мушкато.


Как действа Умкалор: 
Умкалор има уникален троен механизъм на действие:
• Противовирусен ефект – покрива лигавицата със защитен филм, предпазващ от прикрепянето на вируси, и стимулира имунната система за борба с вирусите.

• Антибактериален ефект – потиска размножаването на бактериите в лигавицата и предотвратява развитието на бактериална суперинфекция.
• Секретолитичен ефект – ускорява отделянето на бронхиалния секрет.

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 години – 30 капки 3 пъти дневно.

Деца от 6 до 12 години - 20 капки 3 пъти дневно.

Деца от 1 до 5 години – 10 капки 3 пъти дневно.

Препоръчва се капките да се приемат преди хранене.

Приемът на Умкалор е необходимо да продължи 3 – 4 дни след отзвучаване на симптомите, за да се предотврати рецидив, но не повече от 3 седмици.