ПРОДУКТИ
Кошница

Умкалор 20 мг филм.табл. х 15 бр.

Умкалор 20 мг филм.табл. х 15 бр.
Умкалор 20 мг филм.табл. х 15 бр.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2688
24.30лв.
Купи

Умкалор х15 филмирани таблетки

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който се прилага при лечение на кашлица и простудни заболявания. Също така може да се използва и при състояния на остри инфекции на горните дихателните пътища и областта на уши, нос и гърло, като синузит и бронхит. Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 6 години. Предлага се в удобна опаковка с 15 филмирани таблетки.

Състав: 

Активни съставки на Умкалор: Изсушен течен екстракт от корени на пеларгониум (Pelargonii sidoidi radix) (1:8-10) (EPs 7630); екстрахиращ агент: етанол 11% (w/w) 1 филмирана таблетка съдържа 20 mg екстракт.

Начин на употреба:

Дозировката за възрастни и юноши над 12 години е по 1 таблетка 3 пъти дневно (сутрин, обед и вечер), за деца от 6 до 12 години - по 1 таблетка 2 пъти дневно (сутрин и вечер). Таблетките се гълтат несдъвкани с малко течност. Препоръчва се да се продължи лечението с Умкалор няколко дни след отзвучаване на симптомите, за да се предотврати повтаряне на заболяването. Продължителността на лечението не трябва да надвишава 3 седмици.