ПРОДУКТИ
Кошница

УРИМИЛ ФОРТЕ ПЛАСТИРИ Х 7

УРИМИЛ ФОРТЕ ПЛАСТИРИ Х 7
УРИМИЛ ФОРТЕ ПЛАСТИРИ Х 7
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3553
20.50лв.
Купи

УРИМИЛ ФОРТЕ 

 

Медицинско изделие,  продукт за локална употреба при невропатна болка, който може да се прилага както при остри, така и при хронични състояния, засягащи нерви, мускули, стави и сухожилия. Пластирите Urimil Forte Neuro са изработени от нетъкана материя с биологично съвместима, комфортна и недразнеща повърхност, напоена със синергична комбинация от 5 активни съставки: уридин, екстракти от арника (Arnica Montana) и дяволски нокът (Harpagophytum Procumbens), метилсулфонилметан (dimethyl sulfone) и магнезий (магнезиев хлорид). Пластирите са произведени с технология, която осигурява постепенно освобождаване в продължение на 24 часа на съдържащите се активни съставки, насочени към: намаляване на възпалението;  стимулиране на кръвообращението и възстановителните процеси;  оказване на загряващ ефект и подобряване на комфорта в засегнатата област. Големият им размер ги прави подходящи за залепване на големи участъци от тялото като кръста и гърба, а при нужда от третиране на по-малка зона пластирът е с предвидена възможност за разполовяване. 

 

Състав:

Acrylates Copolymer, Arnica Montana Flower Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Vanillyl Buthyl Ether, Disodium Uridine Phosphate, Dimethyl Sulfone, Sodium Chloride, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

 

Начин на употреба:

Преди да приложите пластира Уримил Форте Невро, измийте добре ръцете си със сапун и вода. Почистете кожата, за да премахнете всякакви замърсявания, лосиони или масла и подсушете кожата с кърпа.

Отстранете защитния слой на пластира и прикрепете с лепкавата страна върху кожата. Използвайте пръстите си, за да се уверите, че пластирът е поставен здраво върху кожата. Не трябва да има неравности или гънки.

След прилагане се уверете, че пликът е затворен, за да запазите останалите пластири.

Прилагайте по 1 пластир Urimil Forte Neuro дневно. Пластирите са немазни и лесни за поставяне. Те са гъвкави и не се виждат под дрехите. Приятният и слаб аромат на пластира няма да причини пенетрантна миризма.