ПРОДУКТИ
Кошница

Уринал Дринк при инфекции на пикочните пътища х12 сашета WALMARK

Уринал Дринк при инфекции на пикочните пътища х12 сашета WALMARK
Уринал Дринк при инфекции на пикочните пътища х12 сашета WALMARK
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2393
18.60лв.
Купи

Уринал Дринк при инфекции на пикочните пътища х12 сашета WALMARK

Уринал Дринк 12 сашета е продукт на Валмарк под формата на сашета, който съдържа патентована субстанция NutriCran. Уринал Дринк се препоръчва за успокояване лигавицата на пикочните пътища, раздразнена от наличието на патогенните бактерии; за поддържането на урината чиста, без следа от бактерии; за увеличаване образуването на урина и стимулиране изхвърлянето на бактериите от организма чрез урината; за прочистване на пикочните пътища от бактерии и възстановяване естествената благоприятна среда в тях; за прием на повече течности, необходими за правилното функциониране на уринарния тракт.

URINAL DRINK представлява концентриран изсушен сок от червена боровинка. Биологично активните съставки в Уринал Дринк оказват благотворен ефект върху здравословното състояние на пикочните пътища. Червената боровинка е богат източник на антиоксиданти (биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции), които защитават клетките и тъканите от агресивното действие на свободните радикали. Чудесната на вкус напитка спомага за прием на повече течности, необходими за прочистване на пикочните пътища. Предлага се в опаковка от 12 сашета.


Уринал Дринк съдържа:

NutriCran - 400,00 mg
(изсушен концентриран сок от американска червена боровинка - Vaccinium macrocarpon).

Начин на употреба:

По 1 саше 3 Уринал Дринк пъти на ден, разтворено в 200 мл гореща вода. Напитката се пие гореща, най-добре след хранене.

Нежелани реакции:

Уринал Дринк не притежава нежелани странични ефекти и може да се използва от бременни, кърмещи жени и деца навършили 3 години. Уринал Дринк може да се приема заедно с антибиотици и други лекарствени средства.