ПРОДУКТИ
Кошница

ФЕМИБАЛАНС КАПС. Х 30 ARO LIFE

ФЕМИБАЛАНС КАПС. Х 30 ARO LIFE
ФЕМИБАЛАНС КАПС. Х 30 ARO LIFE
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9255
18.30лв.
Купи

ФЕМИБАЛАНС при менопауза

Хранителна добавка, която съдържа синергична комбинация от екстракти от най-ефикасните "женски" билки. AroLife FemiBalance съдържа соеви изофлавони, Пуерария Мирифика, Цимицифуга, Витамин B6, Биотин, Фолиева киселина и Витамин Д.

Соеви изофлавони
Соевите изофлавони са биологично активни съединения, които съдържат фитоестрогени. Подпомагат организма на жената преди и по време на менопауза.

Пуерария Мирифика (Pueraria mirifica) и Цимицифуга (Cimicifuga Racemosa)
Билковите екстракти от Пуерария Мирифика и Цимицифуга имат благоприятно действие върху общото физическо и психическо състояние на жените в менопауза.

Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид)
Витамин B6 допринася за нормалния синтез на цистеин, подпомага нормалния метаболизъм на хомоцистеина и нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена. Допринася за регулирането на хормоналната дейност и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Допринася за нормалното функциониране на нервната система, поддържането на нормалната психична функция, нормалното образуване на червени кръвни телца, нормалната функция на имунната ситема. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Биотин
Биотинът допринася за нормалната функция на нервната система, за поддържането на нормалната психична функция и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества и за поддържането на нормалното състояние на косата, лигавиците и кожата. 

Фолиева киселина
Фолиевата киселина допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за нормалния синтез на аминокиселини и за нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Подкрепя нормалната психична функция и нормалната функция на имунната система.

Витамин D
Витамин D участва в процеса на делене на клетките. Допринася за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта и за нормалното усвояване на калций и фосфор. Витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и зъбите, и за поддържането на нормалната функция на мускулите. Поддържа нормалната функция на имунната система.

 

Състав:

Състав    в 1 капсула
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид)    2.5 mg
Витамин D (холекалциферол)    10 µg
Екстракт от Пуерария Мирифика    25 mg
Екстракт от Цимицифуга    20 mg
Биотин (D-биотин)    200 µg
Фолиева киселина (витамин В9)    200 µg
Соя изофлавони    50 mg
Пълнител: Микрокристална целулоза.

Антислепващи агенти:

Магнезиев стеарат, Силициев диоксид.

 

Начин на употреба:

По 1 капсула дневно. Препоръчва се приемът да е след хранене с достатъчно количество вода.