ПРОДУКТИ
Кошница

ФЕМИНЕЛА ВАГИ С 250МГ ТАБЛ. Х 6

ФЕМИНЕЛА ВАГИ С 250МГ ТАБЛ. Х 6
ФЕМИНЕЛА ВАГИ С 250МГ ТАБЛ. Х 6
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8641
18.65лв.
Купи

ФЕМИНЕЛА ВАГИ С 250МГ вагинални таблетки

• Вагиналните таблетки Феминела Vagi C са създадени за естествена защита на вагиналната микрофлора чрез поддържане или възстановяване на физиологичното рН.

• Прилагането на вагиналните таблетки Феминела Vagi C превръща бързо вагиналната среда в неподходяща за растежа на нежелани анаеробни микроорганизми, отговорни за развитието на бактериална вагиноза, също и по време на бременността.

• Вагиналните таблетки Феминела Vagi C подпомагат лечението и профилактиката на бактериалната вагиноза. Те са особено полезни при пациентки с рецидив на заболяването и като последваща терапия след прилагането на традиционните антибиотици.

 

Подходящи при:

Феминела Vagi C може да се прилага без никакъв риск при бременност и кърмене.
 

Лекарствени и други взаимодействия:
Витамин С може да повлияе определянето на глюкозурията, лактат дехидрогеназата, трансаминазите и билирубина. Витамин С намалява ефекта на антикоагулантите.

 

 

Състав:

  • 250 мг витамин С (аскорбинова киселина).

 

Начин на употреба:

Вагиналните таблетки Феминела Vagi C трябва да се поставят дълбоко във вагината. Вагиналните таблетки Феминела Vagi C предпазват влагалищната микросреда чрез контролираното освобождаване на витамин С в продължение на няколко часа, като по този начин осигуряват продължително подкиселяване на средата и бързо нормализиране на рН на влагалището.

Дозировка: Поставете една вагинална таблетка дневно, за предпочитане вечер преди лягане. Съветваме Ви да прилагате лечението поне 6 дни, за да възстановите физиологичното рН и нормалната вагинална флора. При необходимост, лечението може да бъде продължено или повторено.