ПРОДУКТИ
Кошница

ФЛЕКСИБИОЛ ПЛЮС/FLEXIBIOL PLUS КАПС. Х 60 YVES PONROY

ФЛЕКСИБИОЛ ПЛЮС/FLEXIBIOL PLUS  КАПС. Х 60 YVES PONROY
ФЛЕКСИБИОЛ ПЛЮС/FLEXIBIOL PLUS КАПС. Х 60 YVES PONROY
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10258
17.46лв.
Купи

ФЛЕКСИБИОЛ ПЛЮС/FLEXIBIOL PLUS за здрави стави

Продукта се препоръчва за хора които изпитват дискомфорт и трудности при движение и ходене. Глюкозамина и MSM предпазват и подържат ставния хрущял и благоприятстват за доброто състояние на ставите.

Глюкозамин сулфат: Играе ключова роля за запазване целостта на хрущяла. Той е един от компонентите на хрущяла и синовиалната течност. По този начин, глюкозаминът участва в гъвкавостта на движенията и допринася за забавяне на износването на хрущялите.

MSM (метилметансулфонат): е сярно съединение, което участва в поддържането на съвместния колаген . Благодарение на своите успокояващи свойства, MSM помага за възстановяване на доброто състояние на ставите.

Витамин С участва в синтеза на колаген, който спомага за целостта на хрущяла.
Витамин D допринася за нормалното усвояване на калция. Продуктът е подходящ за активни хора, които натоварват повече ставите си,  както и за хора във всяка възраст.

 

 

Състав в 5 капсули:

  • Глюкозамин – 1000 mg;
  • Метилсулфонилметан (MSM) – 1000 mg;
  • Витамин С – 15 mg
  • Витамин D – 1,25 µg

 

 

 

Начин на употреба:

2 капсули сутрин и 2 вечер след храна. В случай на силен дискомфорт вземайте 1 капсула допълнително с храненето на обед. Курс на лечение минимум 3 месеца, да се поднови при необходимост в рамките на годината.

.