ПРОДУКТИ
Кошница

ПРОМО ПАКЕТ /1+1/ ФЛЕКСИПЮЪР ORIGINAL сол.500мл.

ФЛЕКСИПЮЪР ORIGINAL сол.500мл./1+1/ ПРОМО ПАКЕТ
ПРОМО ПАКЕТ /1+1/ ФЛЕКСИПЮЪР ORIGINAL сол.500мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7136
23.59лв.
Купи

ПРОМО ПАКЕТ /1+1/ ФЛЕКСИПЮЪР ORIGINAL сол.500мл.

Мономорен разтвор на силиций от коприва за директен прием с висока бионаличност.
Силиций е вторият най-разпространен химичен елемент на Земята (земната повърхност) след кислорода. Този факт е малко известен както и важността на Силиций като микроелемнт за нормалното протичане на метаболизма в човешкото тяло. 
Flexipure Original е хранителна добавка, съдържаща биоактивиран силиций от коприва (Urtica dioica). Има основна роля в процесите на образуване и структуриране на съединителната тъкан в човешкия организъм. Силиций стимулира синтеза на колаген, подобрява структурата му, увеличава ефикасността и усвояемостта на други есенциални за човешкия организъм елементи – калций, витамин Д, хондроитин. Силиций е един от най-важните компоненти на съединителната тъкан и е необходим за изграждането на костите, сухожилията, хрущялите, кожата, косата, ноктите и стените на съдовете. Свързвайки се с колаген, еластин, кератин и протеогликани, силиций осигурява здравината на скелета и хрущялите, а също и еластичността на сухожилия, кожа и кръвоносни съдове. 
С напредването на възрастта и забавянето на метаболизма, както и след настъпването на някой заболявания като остеопороза, артрит, фрактури е от съществено значение външния прием на силиций.
Силицият е с реактивен характер и се полимеризира, което затруднява усвояването му. Флексипюр Оригинал е в мономерна форма и го прави много лесен за усвояване както и с висока бионаличност. Флекспюър Оригинал допринася за поддържане гъвкавостта на ставите. Биоактивиран силиций е молекула, богата на свободни електрони и перфектно бионалична за организма. Патентованите иновативни формули на Ceumed помагат на хората да останат активни по време на ежедневните си дейности у дома, на работа и докато спортуват.

Внимание: 

Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава.
Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.
Избягвайте продължителен контакт със стъкло.
Да се съхранява извън обсега на малки деца. 
Да се съхранява на сухо и тъмно място.
Пазете от пряка слънчева светлина.