ПРОДУКТИ
Кошница

ФЛОРАДИКС ЗДРАВИ СТАВИ 250 МЛ.

ФЛОРАДИКС ЗДРАВИ СТАВИ 250 МЛ.
ФЛОРАДИКС ЗДРАВИ СТАВИ 250 МЛ.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8311
23.50лв.
Купи

ФЛОРАДИКС ЗДРАВИ СТАВИ

Floradix Здрави Стави е течна формула калций, магнезий, цинк и витамин Д.

Съдържа билкови екстракти и концентрати от плодови сокове. Комбинация от двата основни за костите минерала – калций и магнезий, плюс необходимите за усвояването им в тялото цинк и витамин D. Всички тези вещества са вече разтворени в течната форма на Floradix Здрави Стави, което ги прави лесноусвоими.

 

За кого е подходящ Floradix Здрави Стави?

Floradix Здрави Стави е изключително подходящ за всеки с проблеми с костната плътност. За спортисти и активно спортуващи – за да посрещне нуждите от минерали и по-голямото натоварване на костната система.

Floradix Здрави Стави е подходящ за подрастващи, както и за хора в напреднала възраст, за всеки с недобър баланс на тези вещества в хранителния си режим. Продуктът е подходящ и за вегетарианци.

Floradix Здрави Стави е подходящ и за жени по време на бременност и кърмене.

 

Уникалното на този продукт е съчетаването на плодови сокове с билкови извлеци, които стимулират храносмилането и така гарантират максималното усвояване на минералите.

Калцият и магнезият съдействат за нормалното здраве на костите и зъбите. В продукта те са представени с по две соли за максимално насищане на организма. Вече разтворени, те се усвояват много по-лесно и бързо в организма. Калцията и магнезият са минерали, които са съвместими.

Floraidx Здрави Стави съдържа също витамин D – важен за усвояването на калция в тялото.
Цинкът съдейства за здрава костна система и зъби.
Тази комбинация от 4 основни елемента подпомага качественото усвояване на калция, складирането му в костната система за сметка на отлагането му в кръвта, сърцето и бъбреците.
Концентратите от плодови сокове давата плодови киселини, които съдействат за усвояването на минералите.
Билковите водни извлеци се грижат за здравето на храносмилането.

 

 

Състав:

Воден билков екстракт (50%) от: каркаде цветове (Hibiscus sabdariffa); лайка цветове (Matricaria recutita); копър (Foeniculum vulgare); спанак листа (Spinacia oleracea). Фруктоза; Смес от концентрати от плодови сокове (12%) от: портокал, вода, манго, грозде, рожков, ябълка, лимон; Магнезиев глюконат; Калциев глюконат; Магнезиев цитрат; Калциев лактат, Сгъстител: рожково брашно, цинков цитрат, естествени аромати, витамин D (като холекалциферол)

 

Начин на употреба:

Калцият и магнезият са основни минерали за здравата костна система и зъбите. Важни както в процеса на изграждане на костната система така и през целия живот. За да бъдат усвоени в организма обаче е задължителен витамин D( за метаболизма на калция) и също така цинк за максимална ефективност. Както всички клетки в тялото така и тези на костната система постоянно се подменят с нови. Всеки от нас се сдобива с „чисто нова костна система“ за период от 7години.