ПРОДУКТИ
Кошница

ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ СИРОП 250МЛ

ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ СИРОП 250МЛ
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ СИРОП 250МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8312
23.50лв.
Купи

ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ СИРОП – МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Подсилващо средство от плодове, билки, малц и 9 витамина – богато на калций, витамини и минерали – идеална хранителна добавка за деца. Подпомага растежа на децата. Възбужда апетита, укрепва организма, влияе благоприятно на умствената и физическа дееспособност. Особено препоръчително при жилищни райони с недостиг на слънце, през зимните месеци и при едностранчиво, бедно на витамини хранене.

За кого е подходящ Floradix Kindervital?

Floradix Kindervital е подходяща хранителна добавка за деца с небалансирано хранене; деца в училищна възраст и като имуностимулант; малки деца при недостиг на калций; подрастващи, при бързото израстване на костната система. Подходящ е още за бременни и особено за кърмещи жени. При недобър баланс на калций по време на кърмене, тялото на майката компенсира качествената кърма, като тегли калций от най-големите депа в организма – костите и зъбите (на майката).
Floradix Kindervital е идеална хранителна добавка за активно спортуващи деца, за да компенсира завишените нужди на витамини и минерали.
Floradix Kindervital е много подходящ и за възрастни хора с дефицит на калций.

 

Какво съдържа Floradix Kindervital?

В билково-плодовата формула на Floradix Kindervital са добавени билкови извлеци специално селектирани за подсилване на стомаха и храносмилането, съобразени с детската храносмилателна система – анасон, кориандър, лайка. Освен добро храносмилане, за да бъде усвоен калцият е необходим и витамин D. Във формулата на Floradix Kindervital са добавени още 8 витамина за балансиран прием. Не на последно място са плодовите сокове, които дават още витамини, стимулират храносмилането и правят Floradix Kindervital вкусен за децата.
Floradix Kindervital е без добавена захар, подсладен е с кленов сироп и екстракт от ечемичен малц – естествено сладки, използвани като посилващо средство за деца, богати на минерали и ензими.

 

 

Състав:

Воден билков извлек (43,4%) от: моркови, анасон, мокреш кориандър, листа от коприва, спанак, лайка
Концентрат от плодови сокове: круши, портокали, грозде, ацерола, лимони, ябълки, рожков, вода
Кленов сироп, екстракт от ечемичен малц, воден гъст екстракт от шипки(4% витаминС), сгъстител: брашно от рожков, естествени аромати,
калциев лактат, калциев глюконат, витамин С, никотинамид, витамин Е (D-алфа токоферол ацетат), витамин А (ретинол палмитат), витамин D (холекалциферол), витамин В1 (тиаминхлорид хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин-фосфат, натриева сол), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (цианокобаламин).

 

 

Начин на употреба:

6м – 12м – след консултация с педиатър за определяне дневната доза*
1г – 3г – след консултация с педиатър за определяне дневната доза*
над 3г – 2х10мл на гладно за максимално усвояване

* при съобразена дневна доза, формулата Floradix Kindervital е идеална хранителна добавка за деца – за балансиран прием на витамини и калций

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.