ПРОДУКТИ
Кошница

ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН СИРОП 250МЛ

ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН СИРОП 250МЛ
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН СИРОП 250МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8314
25.60лв.
Купи

ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН СИРОП ЗА ИМУНИТЕТ

Лесно усвоим за тялото, Floradix Мултивитамин е направен от прецизно селектирани пресни билки, между които морски зърнастец, както и вкусна комбинация от концентрати на плодови сокове.
Floradix Мултивитамин е чудесен избор за балансиран прием на витамини. Подходящ през пролетния сезон против пролетна умора. Качествата му на имуностимулант го правят предпочитан и през есента и зимата. Също чудесен избор при забързаното ежедневие и небалнасирано хранене, както и през зимните месеци, по-бедни на свежи плодове и зеленчуци.

Уникалното на този продукт е съчетаването на плодови сокове с билкови извлеци, които стимулират храносмилането и така гарантират максималното усвояване на витамините.

Floradix Мултивитамин е формула със синергично действие. Осемте основни витамина са в комбинация с плодови сокове и билкови извлеци, която комбинация е имуностимулант за тялото.

За кого е подходящ Floradix Мултивитамин?

Хора от всяка възраст (над 6г) могат да се възползват от ползите на Floradix Мултивитамин, но той е изключително препоръчителен за тези, чийто организъм има завишени нужди от витамини. В това число са атлети, хора, които се възстановяват от боледуване, хора на диети, чийто режим може да ги лишава от добре балансиран прием на хранителни вещества. В допълнение, ние всички сме изложени на замърсяване, стрес, последиците от алкохол и цигари – неща, които изчерпват запасите от витамини и минерали на тялото. Много деца и подрастващи ядат прекалено много „неправилна“ храна, докато пък по-възрастните хора често не ядат достатъчно от „правилната“ храна, така че всички те също могат да се облагодетелстват от ползите на Floradix Мултивитамин.

 

Какво съдържа Floradix Мултивитамин?

В допълнение към витамините, Floradix Мултивитамин съдържа също грижливо подбрани билки като морски зърнастец, спанак, които спомагат за запазването на здраво храносмилане и подпомагат имунната система. Кафяви морски водорасли, които доставят микро елементи (като йод) и семена от кола – с естествено съдържание на кофеин, които увеличават усвояването на витамините и тонизират тялото.

 

Състав:

воден билков извлек (34%) от: семена от дървото кола, корен морков, плодове морски зърнастец, листа спанак, кафяви морски водорасли келп, пшеничен зародиш
концентрат от плодови сокове (31%): портокали, екстракт от рожков, гуава, маракуя, кайсия,лимон, ябълка
Вода, фруктоза, воден извлек от мая, гуарково брашно/ксантан, натурални аромати,
витамин С (аскорбинова киселина), никотинамид, витамин Е (D-алфа токоферол ацетат), витамин А (ретинол палмитат), витамин D (холекалциферол), витамин В1 (тиаминхлорид хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин-фосфат, натриева сол), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

 

 

Начин на употреба:

От съвсем ранна възраст до старини, витамините са градивните елементи за добро здраве, спомагат да осигурим правилното функциониране на жизнените органи, като в същото време са пряко свързани с цялостния тонус и виталност на организма. В наши дни обаче, поради забързания начин на живот и това, че много хора не успяват да се хранят балансирано, широко известен факт е, че повечето от нас не получават задоволителни дневни дози от витамини.
Вземан само веднъж дневно, Floradix Мултивитамин може да помогне за възстановяване баланса на тялото като с един вкусен прием доставя на организма не по-малко от 8 жизненоважни витамина.