ПРОДУКТИ
Кошница

ФЛОРАЖИН СИЛВЪР СПРЕЙ 50 мл.

ФЛОРАЖИН СИЛВЪР СПРЕЙ 50 мл.
ФЛОРАЖИН СИЛВЪР СПРЕЙ 50 мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 454
22.32лв.
Купи

ФЛОРАЖИН СИЛВЪР СПРЕЙ 50 мл.

Уникална формула във вид на пяна, съдържаща съставки със специфични свойства.

Продукт за локално приложение, разработен за третиране на увреждания на вагиналната лигавица /възпаления, претривания, изгаряния/ и промени, дължащи се на липса на развитие на тъкан. Допринася за възстановяване и процеса на зарастване.

Пяната се впръсква след поставяне на апликатора, като се натиска двукратно.

СЪСТАВ: хиалуронова киселина (като натриева сол), екстракт от житни кълнове, обогатен с витамин Е, колоидно метално сребро.

Хиалуроновата киселина е естествен продукт, чиято концентрация зависи от възрастта; същата стимулира фибробластите като допринася за развитие на съединителната тъкан. Това нейно специфично свойство, както и успокоителното й действие, допринасят за възстановяване на кожата.
Тънък слой хиалуронова киселина покрива лигавицата на влагалището като образува естествена преграда и подобрява процеса на зарастване, при което изчезват зачервявания, дразнене и претриване на влагалищната лигавица. Металното сребро под колоидна форма, е известно като най-старото и надеждно средство за унищожаване на микроби ("убива" над 650 микроби).
Няма мирис, вкус и има много меко въздействие върху чувствителни тъкани.
Екстракт от житни кълнове, обогатен с витамин Е, е естествено хидратиращо и еутрофично масло с омекотяващо и антиоксидантно действие.
ФЛОРАЖИН Сребро е особено подходящ като добавка при диатермо коагулация, лазерна терапия и криотерапия.
ФЛОРАЖИН Сребро се използва след консултация с гинеколог!

ДА СЕ РАЗКЛАЩА ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!

ВНИМАНИЕ:
Опаковката е под налягане. Да се предпазва от пряка слърчева светлина и да не се излага на температура над 50 ?С. Да не се продупчва или подлага на изгаряне, дори след употреба. Да се държи на страна от източник на горене. Да не се изпарява на пламък или върху нажежени предмети. Да се избягва пушене. Да се държи на места, недостъпни за деца.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
1-2 апликации дневно. Канюлата се вкарва в шишето като горната част на цилиндъра се държи насочена надолу. Заема се удобно положение и канюлата се въвежда във влагалището на дълбочина около 5 см; след това се натиска в продължение на 4-5 секунди. Канюлата може да се използва отново след изплакване с гореща вода.

СЪХРАНЕНИЕ: на стайна температура 20? - 25 ?С

ОПАКОВКА: Един (1) флакон от 50 мл + четири (4) канюли.