ПРОДУКТИ
Кошница

ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ КАПС. Х 30

ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ КАПС. Х 30
ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ КАПС. Х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7891
39.90лв.
Купи

ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ 

Натурална хранителна добавка за облекчаване на болки в ставите, съдържаща охлювен протеин (алантоин) и растителни екстракти от куркума и босвелия. Алантоинът е уникален протеин от охлюви - 100% натурален продукт, който помага за ефективно облекчаване на болката и забавяне на стареенето. Екстрактът от босвелия спомага за добрата подвижност и гъвкавост на ставите, стимулира възстановяването на хрущялната тъкан. Куркумата има силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Благодарение на уникалния си състав, формулата оказва благоприятен ефект върху опорно-двигателния апарат: стави, хрущяли и сухожилия. С Хеликс Оригинал хрущялът се хидратира и така възстановява еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставата. Оказва регенериращо въздействие на костите, хрущялите и синовиалната течност. Премахва ставните отоци. Подпомага заздравяването на ставните връзки. Хеликс Оригинал х30 капсули е подходящ при артрит, ревматизъм, деформираща артроза, варикоза, остеохондроза, травми. Има благоприятен ефект и при подагра и остеопороза. При костни счупвания тази хранителна добавка съдейства за възстановяването на костната тъкан и помага за бързото заздравяване на костта, оказва и обезболяващо действие.

 

Състав:

Алантоин - 50 мг ;

Куркума на прах - 100 мг;

Екстракт от босвелия - 50 мкгр.

Помощни вещества: – малтодекстрин, желатин и магнезиев стеарат.

Активни съставки:

Алантоин - спомага за бързо възстановяване на ставите и премахване на болката.

Екстракт от босвелия - подобрява ставната подвижност и гъвкавост, стимулира възстановяването на хрущялната тъкан и увеличава кръвоснабдяването в болните области.

Куркума - оказва противовъзпалително и антиоксидантно действие. Редуцира възпалението и болката при проблеми с опорно-двигателния апарат.

 

Начин на употреба: