ПРОДУКТИ
Кошница

ХЕМОПРО маз 20г.

ХЕМОПРО маз 20г.
ХЕМОПРО маз 20г.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2931
11.70лв.
Купи

Апимед Хемопро маз

 

ХЕМОПРО маз за третиране на външни и вътрешни хемороиди, която осигурява защитен филм, предпазващ ректалната мукоза от болезнена дефекация и дразнене.

Апимед Хемопро маз образува защитен филм върху увредената ректалната мукоза и така облекчава симптомите причинени от хемороиди (напрежение, болка, парене, сърбеж), които често са вследствие от вторично възпаление на аналната област. Образуваният филм не допуска контакт между фецеса и увредената мукоза. С така улеснената дефекация (без болка и напрежение), мукозата се възстановява много бързо.
Италианската лайка е многогодишно тревисто растение, което произхожда от Южна и Западна Европа. Среща се диворастяща, а в някои страни се култивира. Употребява се като успокоително, газогонно и спазмолитично средство.
Апимед Хемопро притежава антибактериални и антисептични свойства, също така ускорява заздравяването на наранената кожа и лигавица. Подрумичето има бактерицидно и дезинфекциращо действие. Екстрактите от прополис и подрумиче са включени в подходящ носител (ланолин и вазелин), който образува защитен филм в областта на нанасяне и облекчава симптомите, причинени от хемороиди.

 

Подходящ при:

? Апимед Хемопро е подходящ при вътрешни и външни хемороиди:

при парене, сърбеж, зачервяване, и възпаление;

за ускоряване заздравяването на наранената ректална мукоза;

за облекчаване на болезнената дефекация;

при кръвотечение вследствие на хемороиди;

за намаляване на хемороидалните възли;

като превантивна мярка

 

Състав:  

Апимед Хемопро съдържа:ВАЗЕЛИН, ЛАНОЛИН, АЛКОХОЛ, ВОДА, ПРОПОЛИС, ПОДРУМИЧЕ (ANTHEMIS NOBILIS).

 

Начин на употреба: 

Само за външна употреба! По време на острите периоди нанасяйте Апимед Хемопро маз на почистената аноректална област сутрин и вечер. След облекчаване на острите симптоми нанасяйте само вечер. Също така, може да се нанася с апликатора, който се завинтва на тубата на мястото на капачката. Преди употреба свалете протектора от върха на апликатора.