ПРОДУКТИ
Кошница

Herbalsept Хербал Септ Кашлица близалки х 6 бр.

Хербал Септ Кашлица близалки х 6 бр.
Herbalsept Хербал Септ Кашлица близалки х 6 бр.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2716
10.80лв.
Купи

Хербал Септ Близалки при кашлица x6 бр Dr. Theiss

Хербал Септ Кашлица близалки х 6 бр. са медицинско изделие, чиито съзтсвки покриват със защитен слой лигавицата на гърлото, като по този начин се облекчава кашлицата. Продуктът защитава лигавицата от вредното въздействие на дразнещи фактори, като сух, студен или замърсен въздух, и така се намалява честотата на кашличния рефлекс. Хербалсепт подпомага овлажняването на лигавицата на гърлото и улеснява отделянето на мукозните секрети. Тези свойства на продукта възстановяват баланса на раздразнената лигавица. Коренът на лечебната ружа съдържа слузни вещества, които покриват равномерно лигавицата на гърлото и устата, като ги овлажнява и предпазва от вредното въздействие на дразнители. Мащерката стимулира движението на ресничките на епитела и така подпомага физиологичното почистване на горните дихателни пътища. Предлагат се в опаковка от 6 броя.

 

HerbalSept КАШЛИЦА се препоръчва:
• за облекчаване на кашлицата и намаляване на нейната честота при деца;
• като средство, улесняващо отхрачването;
• за предпазване на лигавицата на устната кухина от дразнители;
• при лица, страдащи от сухота на устната лигавица.


Състав: Исландски лишей, екстракт от корени на лечебна ружа, екстракт от мащерка.

Начин на употреба:

За деца над 3 години: 1 близалка не повече от три пъти дневно. Продуктът следва да се приема под надзора на възрастен. Ако след 5 дни от употребата не настъпи подобрение, свържете се със Вашия лекар.

Да се съхранява на стайна температура. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и далеч от деца.