ПРОДУКТИ
Кошница

Herbalsept Хербал Септ Гърло близалки х 6 бр.

Хербал Септ Гърло близалки х 6 бр.
Herbalsept Хербал Септ Гърло близалки х 6 бр.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2715
10.80лв.
Купи

Хербал Септ Близалки при болно гърло x6 бр Dr. Theiss

с екстракт от Исландски лишей, екстракт от корени на аптечна ружа, екстракт от листа на салвия, които покриват със защитен филм лигавицата на устната кухина и гърлото, като по този начин успокояват възпалението, съпроводено с дразнене в гърлото, което се проявява с болка, парене, усещане за сухота и затруднение при преглъщане. В допълнение, образуваният филм предпазва от вредното влияние на външни фактори (като сухи помещения, сух, замърсен и студен въздух), овлажнява и освежава лигавицата на устата и гърлото. Опаковка от 6 броя.

Състав: захар, сироп от глюкоза, екстракт от Исландски лишей, натурален аромат, екстракт от салвия, сок от арония, екстракт от корени на аптечна ружа, лимонена киселина, витамин С, оцветители: Е 100, Е 120. Информация за диабетици: съдържа захар!

Начин на употреба:

За деца над 3 години: 1 близалка не повече от три пъти дневно. Продуктът следва да се приема под надзора на възрастен. Ако след 5 дни от употребата не настъпи подобрение, свържете се с Вашия лекар.

Да се съхранява на стайна температура. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и далеч от деца.