ПРОДУКТИ
Кошница

Хиалуронова киселина 100мг

Хиалуронова киселина 100мг
Хиалуронова киселина 100мг
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7926
59.00лв.
Купи

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 100мг.   –  ЗА МЛАДА И ХИДРАТИРАНА КОЖА, ЗДРАВИ СТАВИ, КОСА И НОКТИ!!!

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 100мг. е иновативен продукт с марка Grewia. Той представлява хранителна добавка, в чиято иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирана Хиалуронова киселина /Hyaluronic acid 99%/ със основната цел – да действа благоприятно върху състоянието на кожата, да поддържа водния и баланс като подобрява нейната хидратация и еластичност, да балансира гъвкавостта на ставите и хрущялите като регулира нивата на течност в синовиалната мембрана, както и да благоприятства върху структурата, здравината и бляскавостта на косата и ноктите.

Чрез приема на ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 100мг.  ще се радвате на свободата от движението без болка, на доброто общо състояние на тялото, на подобрено зрение и намалена сухотата в очите. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при ежедневна употреба, докато активно преодолява негативните ефекти от състояния свързани с напредъка на възрастта и стареенето. Той е чудесно средство допринасящо крепко здраве и перфектна визия.

 

Състав:

Хиалуронова киселина /Hyaluronic acid 99%/
Хиалуроновата киселина най-общо може да бъде представена като дълъг, линеен, водонеразтворим мукополизахарид, който се синтезира от всички живи организми (с изключение на водораслите) и изгражда междуклетъчните пространства при всички бозайници. Например, 50% от нея се срещат в стъкловидното тяло на окото, пъпната връв, синовиалната течност в ставите, в клапите на сърцето, белите дробове, аортата, простатата, както и в много други тъкани в човешкото тяло.
Едно от най-основните ѝ свойства е да хидратира, като това може да бъде представено по следния начин – функцията ѝ е да свързва водните молекули като задържа вода около 1000 пъти над собственото си тегло. Хиалуроновата киселина има пряко участие в хидратацията, осигуряване на смазка за ставите, възможност за запълване на празни пространства, осигуряване на връзки, през които да мигрират отделните клетки.
С напредването на възрастта, хиалуроновата киселина в човешкия организъм намалява и недостига ѝ може да предизвика различни здравословни проблеми. Допълнителният прием на хиалуронова киселина е подходящ за: подобряване на хидратацията и еластичността на кожата; при рани и засегнати участъци от кожата, вследствие на възпаления; предпазва роговицата на очите от изсушаване и успокоява проблеми свързани със: сухота; усещане за чуждо тяло; парене; зачервяване; сълзене и др.; намалява болката в ставите и подобрява активната физическа дейност; предотвратява загубата на костно вещество; облекчава оплаквания като цистит и болки в покочния мехур; предпазва от появата на ревматоиден артрит, чернодробни патологии и според скорошни проучвания е полезна за допълнителен прием при пациенти страдащи от диабет и дори рак.

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене.