ПРОДУКТИ
Кошница

Холестерол + Червена боровинка + ниацин капс х60

Холестерол + Червена боровинка + ниацин капс х60
Холестерол + Червена боровинка + ниацин капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7904
54.00лв.
Купи

ХОЛЕСТЕРОЛ + ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА & НИАЦИН  –  СБОГУВАЙТЕ СЕ С ВИСОКИТЕ НИВА НА ЛОШИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ В ОРГАНИЗМА СИ!!!

ХОЛЕСТЕРОЛ+ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА& НИАЦИН е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка, в чиято иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Ленено семе/Linum usitatissimum-80%/, Червена Боровинка/Vaccinium macrocarpon-90%/, Витамин В3 – Ниацин /Niacin 99%/, Червен ориз/Monascus Purpureus-90%/, Овес/Avena Sativa-90%/, Амарант/Amaranthus mangostanus/, Зелен чай /Green тea еxtract 80% polyphenol/, Квeрцетин /Quercetin 98%/, Спирулина и Фолиева киселина – Витамин B9 /Folic acid 99%/, със основната цел, да се справи с вредния LDL холестерол във вашето тяло, осигурявайки ви повече здраве, жизненост и енергия, както и защита от съпътстващи здравословни проблеми.

Функцията на ХОЛЕСТЕРОЛ+ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА& НИАЦИН е да въздейства благоприятно върху функцията на тялото, помагайки за освобождаването на лошия холестерол и излишната вода от организма, докато междувременно влияе върху осигуряването на балансирано кръвообращение и  допълнителна енергия.

ХОЛЕСТЕРОЛ+ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА& НИАЦИН е хранителна добавка, чийто състав е изграден от 100% натурални продукти. Комбинацията от съставки е чудесно средство допринасящо за изчистване на тялото от лошия LDL холестерол и триглицеридите в кръвта, от свободните радикали, излишните мазнини и осигурявайки фина фигура на употребяващият го. Основното действие може да се характеризира като детоксикация на организма. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при употреба, докато активно преодолява негативните ефекти върху вътрешната система, намалява холестерола и действа детоксикиращо.

 

 

Състав в 2 капсули:

Екстракт от Ленено семе/Linum usitatissimum-80%/
Лененото семе е богат източник на на растителни вещества и мазнини като: лигнани, мастни мазнини, есенциални омега-3 мастни киселини, алфа-липоева киселина, както и разтворими и неразтворими диетични фибри (28%). Разтворимите диетични фибри имат функцията да понижават нивата на холестерола, както и да регулират нивата на кръвната захар, докато неразтворимите улесняват перисталтиката на червата и изхвърлянето на ненужните вещества от организма. Лигнаните са фитоестрогени, които доказано влияят превантивно върху някои видове рак. Благодарение на аминокиселинния му състав, подобрява работата на сърдечно- съдовата и храносмилателната системи, има прочистващо действие, помага за заздравяване на кожата, поддържа нормалното функциониране на мозъка и психо-емоционалното състояние.

Екстракт от Червена Боровинка/Vaccinium macrocarpon-90%/
Червена боровинка е род на рододендрон и се произвежда в северноамериканските алпийски влажни зони. Тя често е срещана под името „северноамерикански рубин“, тъй като в нея са открити най-различни ползи за здравето на човешкия организъм. Екстрактът от червена боровинка е богат на антоцианини, проантоцианидини и други активни съставки със значителни антиоксидантни свойства. Тези негови ползи са признати от медицината и участието на червена боровинка може да се срещне в различни медицински продукти. Функцията на основните компоненти – проантоцианидини, могат да попречат на бактериите да се прикрепят към човешкото тяло и намаляват възможността за възникване на инфекция. Също може да намерят приложение и при атеросклероза, може да предотврати сърдечно-съдови заболявания, подобрява отделителната система, предпазва от инфекции пикочните пътища, премахва умората на очите, подобрява зрението, забавя стареенето на мозъка и предпазва от рак.

Витамин В3 – Ниацин /Niacin 99%/
Витамин В3 е известен също и като ниацин и ниацинамид, който е важен водоразтворим витамин. Според изследвания той има ключова роля в организма и лекува широка гама от често срещани здравословни проблеми. Ниацинът е важен за поддържането на здравата сърдечно-съдова система и ускорява метаболизма. Функцията му е да балансира нивата на холестерол в кръвта, междувременно спомага за подобряването на мозъчната функция, осигурява здравина на кожата, помага при пациенти с диабет, импотентност, както и при проблеми свързани със ставите и артрит.

Екстракт от Червен ориз/Monascus Purpureus-90%/
Червеният ориз е с доказани ползи още от древността и е намирал широка употреба в Китай, където за него се носели легенди и бил наречен „забраненият ориз“, тъй като бил достъпен само за членовете на императорското семейство. Ползите му се дължат на уникалния му химичен състав, който съдържа: витамини от групата В (В1, В2, В3 и В6), минерални вещества – калий, калций, йод, фосфор и желязо и осем безценни за човешкия организъм аминокиселини, които осигуряват оптималната работа на всички системи в човешкото тяло. Заради богатото му съдържание на фибри, той повлиява добре чревната микрофлора, има регулиращо теглото действие и може да подобри състояния като диария и отравяне. Разполага с бионаличност на антиоксиданти, което го прави подходящ продукт за превенция от появата на злокачествени образувания; осигурява по-добра защита на горния слой на кожата, правейки я по-здрава; и е подходящо средство срещу диабет.

Екстракт от Овес/Avena Sativa-90%/
Известен с наименованието Avena sativa, овесът участва в най-различни диетични режими и е приет за суперхрана за организма. Медицинските му свойства са били разпространени още в Древни Рим и Гърция. Екстрактът от овесени семена на прах са с високо съдържание на желязо, манган и цинк. Съставките му включват участието на полизахариди ( като бета глюкан), флавноиди, силициев диоксид, тритерпеноидни сапонини (включително авеакозиди) и фенолни съединения (адвенантхамиди), които имат протовъзпалителни, антиалергенни и овлажняващи свойства. Екстрактът от Овес се използва и за облекчаване на стреса, тревожност, депресия, помага за заздравяване на кожата и срещу проява на бръчки, заздравява косата и ноктите, спира кървенето, намалява потенето, действа благоприятно на стомаха и далака.

Екстракт от Амарант/Amaranthus mangostanus/
Амарантът е една от най-старите зърнени култури, познати на човечеството още от преди 8000 години. Той е познат още от Древен Китай като символ на младостта и безсмъртието, където бил наричан „неувяхващ цвят“. Амарантът се счита за чудотворно средство, което е изключително ефективно при борбата с редица заболявания. Това се дължи на неговата богата наличност на витамини, както и на редки минерални съставки. Той е богат на: Витамини D, E, Моно-и полиненаситени мастни киселини: Омега – 3, Омега – 6 и Омега – 9, арахидонова, палмитолеинова, фосфолипиди (фосфатидилхолин, сквален), фитостероли. каротеноиди. жлъчни киселини, калий, желязо, фосфор, калций, магнезий, мед; както и има силно антиоксидантно свойство. Той може да: регулира нивата на кръвното налягане, регулира метаболитния процес в организма; послужи за превенция от рак; влияе благоприятно при проблеми свързани с епидермиса; подобрява работата на щитовидната жлеза; помага при лош холестерол; укрепва чревната перисталтика; служи за превенция от сърдечно-съдови заболявания, изчиства свободните радикали от тялото; укрепва тялото и влияе благоприятно за черния дроб.

Екстракт от Зелен чай /Green тea еxtract 80% polyphenol/
Зеленият чай е известен със своите положителни свойства, още от Древен Китай, където е известен със своите силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Функцията му е да ускорява метаболизма, да забързва процеса по изгарянето на излишни мазнини, да регулира нивата на кръвната захар и води до отслабване. Всичко това се дължи на високото съдържание в него на катехинови полифеноли (епигалокатехин галат), което според проучвания влияе директно върху раковите клетки като ги замразява.

Квeрцетин /Quercetin 98%/                                                                                       Кверцетин най-общо представлява флавнол, който се приема като мощен антиоксидант (един от шестте подкласа на флвоноидните съединения). Известен е със защитния си ефект от свободните радикали, които се увеличават с напредване на времето, вредните емисии от средата, в която живеем, тютюнопушене и др. Кверцетинът действа като естествен антихистамин като по този начин контролира отделянето на хистамин от клетките. Антиалергенните му свойства го правят и подходящ продукт при астма и бронхит. Той е полезен също и за неврологични заболявания, намалява оксидативния стрес, защитава нервната система; може да се прилага при респираторен синцитиален вирус (RSV), аденовирусни инфекции и херпесни вируси (разбира се, не самостоятелно, а като допълнение към конвенционалните средства), защитава сърдечно-съдовата система, подходящ е за използване при умора, мускулна слабост, хипертония, синдром на поликистозни яйчници, простатит, артрит и др.

Спирулина
Спирулина е най-общото наименование на група синьо-зелени водорасли, които растат в сладководните езера. Макар описвана като водорасло, спирулината всъщност представлява цианобактерия. Спирулина се приема като „суперхрана“ за организма, тъй като е отличен източник на редица макро- и микроелементи, в това число и протеини, есенциални за организма аминокиселини, витамини и съединения. В нея се съдържат високи нива на фикоцианобилин, което представлява съединение със силно антиоксидантно и противовъзпалително действие върху човешкия организъм. Спирулината има и изключително високо съдържание на белтъци, което я прави подходяща храна за вегани. Съдържа също и основни и незаменими аминокиселини, както и широк спектър от други полезни хранителни вещества, които са:
витамини B1, B2, B3; витамин К; гама-линоленова киселина (GLA); желязо, калций, калий, магнезий, манган, фосфор, селен, фитопигменти (фикоцианин, хлорофил и каротиноиди) и йод. Действието ѝ върху организма е: да детоксикира организма, да укрепва имунната система, подобрява физическото и психическото здраве, да увеличава издръжливостта при активен спорт, да намалява вредните нива на холестерол в организма; да подобрява здравината на кожата, ноктите и косата, и др.

Фолиева киселина – Витамин B9 /Folic acid 99%/
Фолиевата киселина, позната още като Витамин В9 или фолат, е един от най-популярните витамини, що се отнася до бременност и опити за забременяване, както и женско здраве. Фолиевата киселина е синтетична форма на витамин В9, известна още като птероилмоноглутаминова киселина. Витамин В9 е от групата водноразтрорими витамини, които в естествено състояние се среща в много храни под формата на фолат. Той обслужва едни от най-важните функции в организма, както и е от решаваща роля в клетъчния растеж и синтеза на ДНК. Използва се също и за: здраве на сърдечно-съдовата система, подобрение на червените кръвни телца, допринася за правилната функция на нервната система, намалява риска от усложнения при бременност, помага за правилното развитие на плода, насърчава възстановяването на тъканите, стимулира клетъчния растеж и др.

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене.