ПРОДУКТИ
Кошница

Хормонал Баланс Адам Про + Биотин капс х60

Хормонал Баланс Адам Про + Биотин капс х60
Хормонал Баланс Адам Про + Биотин капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7897
56.00лв.
Купи

ХОРМОНАЛ БАЛАНС АДАМ ПРО + БИОТИН   –  ЗА 100% МЪЖКА ПОТЕНТНОСТ И РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЕ

ХОРМОНАЛ БАЛАНС АДАМ ПРО + БИОТИН е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Бабини зъби /Tribulus 90% saponins/, Корен Мака /Maca root/, Магарешки бодил /Onopordum Acanthium 80%/, Златен Корен /Rhodiola Rosea 3% Salidroside/, Цинк Цитрат /Zinc citrate trihydrate 96%/, Магнезиев цитрат /98%-102% Magnesium Citrate/, Витамин B7- Биотин /Biotin powder 2% Food Grade/, със основната цел, да подпомогне потентността и емоционалната устойчивост и репродуктивно здраве на мъжкия организъм.

Чрез приема на ХОРМОНАЛ БАЛАНС АДАМ ПРО + БИОТИН и благодарение на уникалната му комбинация в състав от 8 билкови екстракта витамини и минерали, изцяло подбрани да спомагат за поддържането на синтеза на мъжките хормони, да подобрят движението на сперматозоидите, да се стимулира и увеличи потентността, да се осигури на вашия организъм повече здраве, емоционално спокойствие и повече енергия.

ХОРМОНАЛ БАЛАНС АДАМ ПРО + БИОТИН е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за повишаването на нивата на тестостерона, както и подобряването на движенията на сперматозоидите. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден, докато активно преодолява негативните ефекти от бъдещо възникване на проблеми с половата система в резултат от напредъка на възрастта.

Други допълнителни ползи:
Добавката е подходяща за мъже, при пpoблeми c epeĸциятa, пpи бeзплoдиe, при нарушени сексуални функции, при нарушен синтез на мъжките хормони, при репродуктивни неразположения, при активно спортуващи.

 

Състав в 2 капсули:


Магнезииев цитрат

98%-102% Magnesium Citrate

56,26 mg

Екстракт Бабини зъби (стрък)

Tribulus 90% saponins

140 mg

Екстракт корен Мака

Maca root

120 mg

Екстракт Магарешки Бодил семена

Onopordum Acanthium 80%

120 mg

Екстракт Златен Корен (корен)

Rhodiola Rosea 3% Salidroside

80 mg

Цинк цитрат, доставящ чист цинк

Zinc citrate trihydrate 96%

10 mg

Витамин В7

Biotin powder 2% Food Grade

200µg

Други съставки:

Пълнител: микрокристална целулоза, вегетариански капсули

Начин на употреба:

По 2 капсули дневно след хранене с достатъчно количество вода.