ПРОДУКТИ
Кошница

Хормонал Баланс Ева Про + Биотин капс х60

Хормонал Баланс Ева Про + Биотин капс х60
Хормонал Баланс Ева Про + Биотин капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7896
56.00лв.
Купи

Хормонал Баланс Ева Про + Биотин при менопауза

Хормонал Баланс ЕваПро + Биотин е продукт с марката Grewia, представляващ хранителна добавка в растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Червена детелина /Red Clover extract/, Женско Биле /Glycyrrhiza glabra 3% glabridin/, Корен Мака /Maca root/, Витекс /Caste Berry Extract/, Чимен / Сминдух /Fenugreek Seed еxtract/, Цинк /Zinc gluconate 97.0-102.0%/, Витамин Е /Tокоферо̀л/, Витамин B7- Биотин /Biotin powder 2% Food Grade/, с основната цел, да регулира хормоналните нива в женския организъм, да подобри емоционалната устойчивост, да подпомогне сексуалните функции, да заздрави косата, кожата и ноктите и да ви накара да се чувствате по-здрави и жизнени.

Функцията на Хормонал Баланс ЕваПро + Биотин е да спомага поддържането на нивата на хормоните при проблеми свързани с хормонален дисбаланс, вследствие от възрастта и външните фактори, на които е подложен вашия организъм. Чрез приема на тази хранителна добавка вие ще намалите чувството на отпадналост, умора и ще се радвате на крепко здраве.

Хормонал Баланс Евапро + Биотин е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство, допринасящо за регулиране на нивата на хормоните, извеждане на свободните радикали от тялото, намаляване на мазнините и междувременно осигурява крепко здраве, красива коса, здрава кожа и нокти.
Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден, докато активно преодолява негативните ефекти от хормоналните промени, свързани с хормонални нарушения, ПМС и менопауза.

Други допълнителни ползи
Добавката е полезна за хора, които страдат от хормонални нарушения, вследствие на изменения в организма, симптоми на ПМС и менопауза. Подпомага прочистването на организма от вредните вещества. Помага при проблеми с концентрацията, мигрена и умствена слабост и преобразува мазнините в енергия.

 

Състав в 2 капсули:


Екстракт Червена Детелина-листа

Red Clover extract

180 mg

Екстракт Женско Биле

Glycyrrhiza glabra 3% glabridin

180 mg

Екстракт Мака

Maca root

140 mg

Екстракт Витекс-плод

Caste Berry Extract

80 mg

Чимен

Fenugreek Seed еxtract

80 mg

Цинк глюконат

Zinc gluconate 97.0-102.0%

10 mg

Витамин Е

Tокоферо̀л

24mg α-ТЕ

Биотин

Biotin powder 2% Food Grade

200µg

Други съставки:

Пълнител: микрокристална целулоза, вегетариански капсули

 

Начин на употреба:

По 2 капсули дневно след хранене с достатъчно количество вода.