Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Natural Factors Вечерна иглика масло 1000 mg х 90 софтгел капсули Преглед отблизо

Natural Factors Вечерна иглика масло 1000 mg х 90 софтгел капсули

36,92 лв

1095

Natural Factors Вечерна иглика масло 1000 mg

Естествен продукт в подкрепа на хормоналния баланс, сърдечно-съдовата система, кожата и зрението. 

Ултра-пречистено, студено пресовано масло от вечерна иглика. Отличен източник на омега-6 гама линоленова киселина (GLA). Подходящо при хормонален дисбаланс, суха кожа, екзема, акне, проблеми със зрението и сърдечно-съдовата система.

Маслото от вечерна иглика има невероятно въздействие върху здравето. То е особено полезно за правилния синтез на хормоните, за сърдечната функция, за костите, за поддържане на кожата и косата и др. Намалява болката, свързана с ПМС, и облекчава сухата, раздразнена кожа. Може да се използва и като противовъзпалително средство в лечението на различни автоимунни заболявания.

Маслото на вечерната иглика е с високо съдържание на есенциални мастни киселини, които осигуряват градивните елементи за клетъчните мембрани, синтеза на хормони и хормоноподобните вещества. Есенциалните мастни киселини не се синтезират от тялото и трябва да се набавят чрез храната и/или хранителни добавки. В тях влизат и омега-3 и омега-6 мастни киселини, които играят решаваща роля за мозъчната функция, нормалния растеж и развитие.

Състав:

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Вечерна иглика: 1000 mg         

масло от семена, в което се съдържат:

Гама-линоленовата киселина: 100 mg          

Цис-линолова киселина: 720 mg        

  • Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода)

Приложение:  

Източник на Омега-6 мастни киселини. Допринася за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система и менструалния цикъл, както и за поддържането на нормалното състояние на кожата и жизнения тонус.

За възрастни: Да се приемат от 2 до 3 софтгел капсули дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО