Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Дива риба масло 1000 mg (Omega 3 EPA/DHA 180/120) х 120 софтгел капсули Преглед отблизо

Дива риба масло 1000 mg (Omega 3 EPA/DHA 180/120) х 120 софтгел капсули

33,88 лв

1139

Продуктът вече не е наличен

Описание:

Отличен източник на дълговерижни омега-3 полиненаситени мастни киселини – екоапентаенова мастна киселина (EPA) и докозахексаенова мастна киселина (DHA). Всяка капсула доставя 120 mg ЕРА и 180 mg DHA, извлечени от три вида студеноводна дива риба – аншоа, сардина и скумрия.

Рибеното масло на Natural Factors се усвоява много добре. Ентеричното покритие на капсулите позволява директното освобождаване на маслото в тънките черва, благодарение на което няма почти никакъв рибен послевкус.

 • Отличен източник на омега-3 мастни киселини
 • Отговаря на строгите изисквания за чистота и качество на състава
 • Не съдържа липидни пероксиди, пестициди или тежки метали

Омега-3 притежават доказани ползи за сърдечно-съдовата система, намаляване нивата на „лошия” холестерол (LDL) и триглицеридите, понижаване на кръвното налягане и контрол върху хроничното възпаление в тялото. Ейкозапентаеновата киселина е полезна при болки в костите и ставите, а докозахексаеновата – подкрепя когнитивното здраве, като подпомага паметта, способността за учене и комуникацията между нервните клетки.

Състав:

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

 • Масло от дива риба: 1000 mg               
  от аншоа, сардина, скумрия ( молекулярнo дeстилиране, супер пречистване) от коeто:
  Ейкозапентаенова киселина (EPA): 180 mg                 
  Докозахексаенова киселина (DHA): 120 mg                    
 • Желатин (софтгел капсула), обвивка на капсулата  (пречистена вода, етилцелулоза, олеинова киселина, натриев алгинат, пречистена стеаринова киселина)

Приложение:  

Маслото от дива риба е мощен източник на Омега 3 киселини, които допринасят за поддържането на нормалното състояние на сърдечно – съдовата система  и ставите. За здрави очи и нервна тъкан. Благоприятства поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, ставната, зрителната и нервни  функции, както и за поддържането на нормалната концентрация на холестерол в кръвта.

Да се приема по 3 капсули на ден.

Забележка: Препоръчва се за бременни и кърмещи.  Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2  дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО