Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Кверцетин комплекс 466 mg /С гроздово семе, куркума и коензим Q10/ х 90 V капсули Преглед отблизо

Кверцетин комплекс 466 mg /С гроздово семе, куркума и коензим Q10/ х 90 V капсули

46,85 лв

1159

Описание:

Страхотна комбинация от природни антиоксиданти с изключителен ефект срещу ускореното стареене на организма. Комбинира кверцетин, коензим Q10, патентован екстракт от гроздово семе GrapeSeedRich®, стандартизиран до 80% проантоцианидини, както и екстракти от червен портокал и куркума. Осигурява ползи в случаите на алергии, диабет, нарушения на кръвообращението, сърдечно-съдови, неврологични, невродегенеративни и други заболявания.

 • GrapeSeedRich® – екстракт от гроздово семе, осигуряващ 80% проантоцианидини. Отличен антиоксидант за поддържане на доброто здраве.
 • Кверцетин. Флавоноид, част от семейството на полифенолите – растителни пигменти с изключителни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.
 • Червен портокал. Богат източник на антоцианини, витамин С и други антиоксиданти, които спомагат за бързото възстановяване на тялото и осигуряват ползи за черния дроб, храносмилателната система, кожата, сърцето и др.
 • Куркума. Едно от най-мощните природни лекарства на планетата. Благоприятните свойства на куркумата се дължат на куркуминоидите в състава й – вещества с мощни противовъзпалителни, антиоксидантни, противопаразитни, антимикробни и имуностимулиращи ефекти.
 • Коензим Q10. Укрепва сърдечно-съдовата система и насърчава правилната функция на сърдечния мускул. Антиоксидант, който осигурява клетъчна енергия. С възрастта естественото му производство в организма намалява, а рискът от заболявания, предимно сърдечно-съдови се увеличава.

Състав:

Хранителна добавка, 90 V-капсул. Всяка капсула съдържа:

 • Кверцетин: 250 mg       
  /Sophora japonica/ (пъпка)
 • GrapeSeedRich®: 166.66 mg 
  Грозоводо семе екстракт /Vitis vinifera/ осигуряващ проантоцианиди (80%)  133.28 mg
 • Червен портокал: 33.3 mg    
  Екстракт 30:1 (от плод) /Citrus longa/
 • Куркума екстракт (корен):6.6 mg      
  /Curcuma longa/ осигуряващ куркуминоиди (95%)  6.27 mg
 • Коензим Q10 Убиквинон: 10 mg       
  (микроорганизми)
 • Oризово нишесте, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и нормалното състояние на организма.

Да се приема по 3 капсули веднъж дневно.

Забележка: При бременност, кърмене, високо кръвно, камъни в жлъчката или стомашна язва се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО