Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Natural Factors Коензим Q10 60 mg x 120 V капсули Преглед отблизо

Natural Factors Коензим Q10 60 mg x 120 V капсули

46,87 лв

1162

Natural Factors Коензим Q10 60 mg

100% натурален, естествено ферментирал коензим Q10, съдържащ единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло. Коензим Q10 притежава мощна антиоксидантна активност, благодарение на която участва в защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Той присъства във всички клетки на човешкото тяло и допринася за усвояването на енергията. Коензим Q10 подпомага правилната дейност на имунната и сърдечно-съдовата системи и благоприятства обмяната на веществата. Сърдечният мускул, черният дроб и имунните клетки притежават най-голямо съдържание на коензим Q10 и поради тази причина, те имат най-остра нужда от него.

Състав:

Хранителна добавка, 120 V капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Коензим Q10 Убквинон: 60 mg           
  • Микрокристална целулоза, растителна капсула (карбохидратна гума [целулоза], пречистена вода, силициев диоксид), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Да се приема по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с  храна.

Забележка: Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на лекарствени препарати за кръвното налягане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО