Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Natural Factors Магнезиев цитрат 250 mg (90 дози) 250 g пудра Преглед отблизо

Natural Factors Магнезиев цитрат 250 mg (90 дози) 250 g пудра

35,52 лв

1187

Natural Factors Магнезиев цитрат 250 mg (90 дози) 250 g пудра

Магнезиев цитрат намалява риска от развитие на сърдечно-съдови проблеми при хора в рисковите групи и подържа нормалното състояние на сърдечносъдовата система. Има благоприятно въздействие при ускорен пулс. Допринася за понижаването на кръвното налягане. Подобрява качеството на живот при хора с проблеми със сърцето.

Отпуска нервната система и допринася за чувството за релаксация. Благоприятства психоемоционалната устойчивост и намалява раздразнителността и резките промени в настроението. Допринася за качествения, дълбок сън и улеснява заспиването. Повлиява добре фокуса и способността за запаметяване.

Намалява мускулните крампи (схващания), които в повечето случаи са сигурен знак за магнезиев недостиг.

Състав:

Хранителна добавка, 90 дози. Съдържание в в 1 лъжичка/2.75 g:

  • Магнезий (цитрат): 250 mg            
  • Лимонена киселина, натурални аромат на малина и горски плодове,  лист от Стевия /Stevia rebaundina/

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното ниво на магнезий, нормално ниво на тревожност и нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

1 лъжичка (доза) се добавя към ½ чаша го вода. Разбърква се хубаво, след което се добавя ½ чаша студена вода и се изпива. Приема се веднъж дневно.

Забележка: За възрастни и деца над 9 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО