Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Ниацин / Витамин В3 (с междинно освобождаване, непредизвикващ зачервяване) 475 mg х 60 таблетки Преглед отблизо

Ниацин / Витамин В3 (с междинно освобождаване, непредизвикващ зачервяване) 475 mg х 60 таблетки

18,28 лв

1222

Описание:

Продукт, подкрепящ сърдечно-съдовата система. Намалява високите нива на холестерола и триглицеридите. Същевременно оказва положително въздействие върху „добрия” HDL холестерол. Подпомага метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Специалната му формула не предизвиква зачервяване на кожата, срещащо се при приемането на други форми на ниацина.

  • Насърчава нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.
  • Допринася за намаляване на опасно високите нива на холестерола и триглицеридите.
  • Установено е, че: ниацинът намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболяване при пациенти със смесена дислипидемия; има огромни ползи в случаите на повишен риск от инфаркт или инсулт в резултат от високите нива на „лошия” холестерол (LDL), ниски нива на „добрия” холестерол (HDL) и повишени нива на триглицеридите.
  • Много специалисти препоръчват на хората с висок холестерол, да приемат статините в комбинация с ниацин.
  • Подпомага разграждането на въглехидратите, мазнините и протеините.

Състав:

Хранителна добавка, 60 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Ниацин (никотинова киселина): 475 mg        
  • Въглехидратна гума [целулоза], двуосновен калциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Форма на Ниацин, която не предизвиква зачервявания по кожата и е с междинно освобождаване т.е. освобождава Ниацина бавно. Допринася за нормалното функциониране на нервната система, както и нормален метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини.

Да се приема по 1 таблетка дневно с храна.

Забележка: Не приемайте на празен стомах. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО