Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Рутин /Витамин Р/ (За антиоксидантна защита) 250 mg х 90 капсули Преглед отблизо

Рутин /Витамин Р/ (За антиоксидантна защита) 250 mg х 90 капсули

20,00 лв

1237

Описание:

Рутин 250 mg има силни противовъзпалителни и антикоагулантни свойства. Оказва отлично въздействие върху сърдечно-съдовата система, като подобрява кръвообращението и намалява риска от от образуване на тромби. Укрепва капилярите и намалява токсичността на окисления „лош” (LDL) холестерол. Рутин поддържа нормалното състояние на кръвоносната система. Помага на тялото да използва правилно витамин С и да извлича максимални ползи от него, и подпомага синтеза на колаген. Оказва укрепващо действие върху костите, хрущялите, зъбите и венците. Подпомага образуването на съединителна тъкан.

Рутин поддържа нормалните нива на витамин С и има благоприятно въздействие върху функционирането на имунната система. Съдейства за намаляване освобождаването на възпалителен хистамин, поради което намалява риска от алергични реакции и противодейства на хроничното възпаление.

Състав:

Хранителна добавка, 90 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Рутин: 250  mg          
  • Витамин C: 100 mg           
  • Оризово нишетесте, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Спомага за нормалния метаболизъм на мазнини и протеини. Допринася за поддържане на нормалното състояние на костите, хрущялите, зъбите, венците  и съединителната тъкан.

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО