Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Natural Factors Ябълков Пектин Супер концентрат 500 mg х 90 V капсули Преглед отблизо

Natural Factors Ябълков Пектин Супер концентрат 500 mg х 90 V капсули

30,78 лв

1258

Natural Factors Ябълков Пектин Супер концентрат 500 mg 

Ябълков пектин супер концентрат е подходящо средство за детоксикация, намаляване на холестерола и поддържане нормалното състояние на сърдечносъдовата система. Допринася за нормализиране нивата на кръвната захар и извеждане на отровите от тялото.  Увеличава усещането за ситост и спомага за постигането на нормално телесно тегло. Може да се използва и за детоксикация, с цел извеждане на токсините от кожата, черния дроб, белите дробове, бъбреците, стомаха и др.

Приемът на Ябълков пектин супер концентрат се препоръчва за намаляване на „лошия” (LDL) холестерол, поддържане на кръвната захар в норма, както и за нормалното функционирането на храносмилателната система.

Ябълков пектин супер концентрат е източник на най-силно концентрирания пектин на пазара. Осигурява всички полезни вещества, съдържащи се и в ябълките. Всяка капсула осигурява 16% ябълков пектин и цели 300 mg фибри, както и стабилна „доза” от полифенолите и антиоксидантите, открити в ябълките. Уникален източник на разтворими и неразтворими фибри.

Състав:

Хранителна добавка, 90 V-капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Ябълков пектин: 500 mg                      
  • Зелен чай: 10 mg          
  • Вегетарианска капсула (модифицирана целулоза, пречистена вода, силициев диоксид), магнезиев стеарат (от растителни източници)

Приложение:

Допринася за поддържане на нормални нива на телесното тегло и нормалните нива на кръвната захар.

Да се приема по 1 капсула дневно, с храна.

Забележка: Консултирате с лекар, ако имате проблеми с черния дроб или развитие на симптоми на чернодробно проблеми (напр. коремна болка, потъмняване на урината или жълтеница) или ако имате недостиг на желязо. Да не се използва по време на бременност.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО