Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Promeva® Breast Health 363 mg х 30 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Promeva® Breast Health 363 mg х 30 V капсули

111,10 лв

1328

Nature's Way Promeva® Breast Health 363 mg

Promeva® Breast Health 363 mg х 30 V капсули е естествен продукт, който подкрепя естрогенния метаболизъм и нормалното състояние на млечните жлези. Promeva® насърчава детоксикацията от излишните естрогени и поддържането на нормалния естрогенен баланс, което рефлектира благоприятно върху състоянието на млечните жлези. Продуктът не съдържа хормони, а приемът му не предполага риск от нежелани ефекти.

Съставът на Promeva® включва ди-индолил метан (като патентован комплекс DIM®Plus™), екстракт от лигнан от норвежки смърч (като HMRlignan™), калциев D-глюкарат, както и витамините D3 и Е.

  • DIM®Plus™ (Ди-индолилметан) е нутриент в състава на кръстоцветните зеленчуци, който балансира естрогенния метаболизъм и подобрява общото хормоналното равновесие. Ди-индолилметанът подпомага функциите на млечните жлези.
  • HMRlignan™(Лигнани) са група фитонутриенти, източник на фитоестрогени, широко разпространени в растителното царство, които насърчават баланса на естрогените. Лигнаните от норвежки смърч имат естроген-подобна активност и играят важна роля в профилактиката на женското хормонално здраве.
  • Калциевият D-глюкарат представлява калциева сол на природната глюкарова киселина и се среща се в много плодове и зеленчуци. Той също повлиява положително състоянието на млечните жлези чрез въздействието си върху вредните естрогени.  Вредните естрогени са мастноразтворими вещества, които биват неутрализирани и изведени от тялото, благодарение на черния дроб, който ги свързва с производно на калциевия D-глюкарат – глюкаровата киселина. По този начин мастноразтворимите естрогени се преобразуват във водоразтворими и могат лесно да бъдат изхвърлени.
  • Витамин Е е мощен антиоксидант, чиито антиестрогенни свойства наподобяват тези на прогестерона. Изследвания показват, че подпомага фертилитета и допринася за намаляване на риска от спонтанен аборт. Противодейства на много от токсичните ефекти на естрогена, включително безплодие, аномалии на съединителната тъкан и повишено съсирване на кръвта.
  • Витамин D3 е полезен е за баланса на естрогените. Той намалява вредните ефекти на естрогените, като повишаване на теглото, нередовна менструация, депресивни състояния и др.

Състав:

Хранителна добавка, 30-V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Витамин D: 320 µg
  • Витамин Е: 6.7 mg
  • Калциев D-глюкaрат: 200 mg
  • DIM®Plus™ комплекс с повишена бионаличност, ди-индолилметан BioRespone DIM® комплекс*: 120 mg
  • HMRlignan ™ Норвежки смърч (екстракт от лигнан): 36 mg

*(модифицирано нишесте, 25% ди-ндолилметан, DIM®, витамин Е като токоферсолан, фосфатидилхолин, силициев двуокис).


Приложение:

Допринася за нормалния естрогенен метаболизъм и нормално функциониране на женския организъм. Подпомага нормалното състояние на млечните жлези у жените.

Да се приема  по 1 капсула дневно с храна. За интензивна употреба: По 2 капсули дневно с храна.

Забележка: Не използвайте при кърмене,бременност или вероятност за бременност. Може да предизвика оцветяване на урината. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО