Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капсули

21,71 лв

1402

Описание:

Бял дъб (кора) се използва срещу диария, външни и вътрешни кръвоизливи, включително кръвоизливи на белия дроб, червата и стомаха, и плюене на кръв. Има благоприятен ефект върху храносмилателната система и и противодейства при наличие на паразити в стомашно-чревния тракт. Увеличава отделянето на урина и подпомага изхвърлянето на камъните от бъбреците и жлъчката. Благоприятства състоянието на пикочния мехур и нормализира функционирането на бъбреците. Екстрактът от кора на бял дъб е мощен антисептик, който спомага за контрола върху бактериалната инвазия и ограничаването на различни инфекции в организма, като възпрепятства проникването на бактерии в тъканите.  Намалява риска от развитие или потиска симптомите на вагинални инфекции, инфекции на пикочния мехур и др.  Има силно отхрачващо действие при проблеми с горните дихателни пътища.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Бял дъб (кора): 960 mg    
  • Растителна  капсула

Приложение:

Допринася за нормализиране на броя на изхожданията, както и за поддържане на нормалното състояние на кръвоносната система, менструалния цикъл, бронхите, пикочния мехур и стомаха.

Да се приемат по 2 капсули  2 пъти дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО