Хранителни добавки

Производители

Последни статии

ДХЕА - 25 mg х 60 V капсули Преглед отблизо

ДХЕА - 25 mg х 60 V капсули

34,74 лв

1457

Описание:

ДХЕА блокира катаболитния ефект на кортизола,  спомага за растежа на мускулната маса, намалява телесните мазнини и допринася за оформяне на телосложението. Възстановява нормалната функция на имунната система, предотвратява загубата на енергия и подобрява жизнеността. Оптимизира дейността на мозъчните клетки, подобрява краткотрайната и дълготрайна памет, и цялостно регенерира нервната система.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V –капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • ДХЕА (Дехидроепиандростерон): 25 mg     
  • Целулоза, растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат

Приложение: Допринася за поддържане на нормални нива на хормона ДХЕА, който е важен хормон на надбъбречната жлеза, допринасящ за поддържане на нормалното състояние на имунната система, за нормални нива на енергия, за поддържане на нормалната функция на щитовидната жлеза и нормалното състояние на умственото здраве и паметта.

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ, БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ! Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако страдате от или имате семейна обремененост за рак на простатата, уголемяване на простатата, сърдечно-съдово заболяване, ниски нива на „добрия” холестерол (HDL) или ако приемате други хранителни добавки или медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Прекратете употребата и незабавно се обадете на лекар при учестено сърцебиене, замаяност, замъглено виждане или други подобни симптоми.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО