Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Женшен бразилски / Сума (корен) 500 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Женшен бразилски / Сума (корен) 500 mg х 100 капсули

29,47 лв

1477

Описание:

Бразилският женшен е силен антиоксидант. Благоприятства нормалните функции на имунната система. Тонизира нервната система и допринася за повече жизненост и енергичност. Благодарение на адаптогенните си свойства, подпомага общата устойчивост на организма срещу стрес и други неблагоприятни условия. Има силно тонизиращо действие и може успешно да се използва при хронична умора, нервност и депресивни състояния. Подпомага нормалните функции на централната нервна система. Насърчава сексуалната енергия и въздейства благоприятно при импотентност. Стимулира сексуалната възбуда. При жените сума облекчава симптомите на хормонален дисбаланс, предменструален синдром и менопауза.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 3 капсули:

  • Женшен бразилски (корен): 1500 mg      
  • Общо въглехидрати < 1 g          
  • Диетични фибри < 1 g 
  • Растителна капсула(модифицирана целулоза), магнезиев стеарат

Приложение:  

Допринася за нормалната функция на защитните сили на организма, имунната система, кръвоснабдяването, кръвоносните съдове, клетъчното дишане и терморегулацията; за нормалната концентрация на кръвната захар и холестерола, за нормалното състояние на организма на жената по време на менопауза, както и за поддържането на физическата издръжливост.

Да се приемат по 3 капсули  3 пъти дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО