Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Зеленчуков антиоксидант 450 mg х 60 капсули Преглед отблизо

Зеленчуков антиоксидант 450 mg х 60 капсули

33,15 лв

1499

Описание:

Зеленчуков антиоксидант (Garden Veggies) е патентована натурална зеленчукова смес от магданоз, къдраво зеле, спанак, житна трева, брюкселско зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови, зеле и чесън, която осигурява пълния набор от полезни фитонутриенти.  Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, черния дроб и зрението, и допринася за поддържане нормалното състояние на клетките. Спомага за поддържането на нормалните нива на енергия в организма, намалява умората и благоприятства жизнения тонус. Компенсира отлично недостига на антиоксиданти и допринася за намаляване на преждевременните признаци на стареене, включително бръчки и повехнала кожа.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Патентована зеленчукова смес:     900 mg        
    пудра от: броколи, спанак, моркови, червено цвекло, грах, домати, зеле, карфиол, тиква, аспержи, брюкселско зеле,  краставици.
  •  Растителна целулоза, силициев диоксид.

Приложение:

Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Благоприятства енергията и жизнения тонус.

Да се приемат по 2 капсули дневно с храна.

Забележка: Бърза и пълна абсорбция. Гарантирано запазване на всички полезни вещества, съдържащи се в плодовете. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО