Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Самбукус "FIZZY" 100 mg x 10 сашети Преглед отблизо

Nature's Way Самбукус "FIZZY" 100 mg x 10 сашети

31,90 лв

1595

Nature's Way Самбукус "FIZZY" 100 mg x 10 сашети

Самбукус Fizzy е стандартизиран екстракт от черен бъз плюс мощна доза витамин С за устойчив имунитет в сезона на настинките и грипа под формата на ефервесцентни сашета за по-добро усвояване при по-възрастните и хората със стомашно-чревни смущения. Подпомага жизнения тонус и устойчивостта на организма срещу различни неблагоприятни фактори на външната среда. Препоръчва се при инфекциозни или възпалителни състояния на горните дихателни пътища (ларингит, ринит, синузит). Има потогонно и аналгетично действие. Насърчава нормалната диуреза. Тонизира и освежава. Оказва положителен ефект върху обмяната на веществата. Ефектът на стандартизирания екстракт от черен бъз в Самбукус Fizzy, е подсилен с 1000 мг витамин С във всяко саше. Витамин С има осезаем имуностимулиращ ефект, защитава клетките от свободните радикали и е полезен за сърцето и кръвоносните съдове. В допълнение подпомага по-добрата абсорбция на екстракта от черен бъз.

Състав:

Хранителна добавка, 10 сашети  х 7,7 g. Всяко саше съдържа:

  • Черен бъз   Organic /Sambucus Nigra   L./: 100 mg  
    BioActives® стандартизиран до високи нива на флавоноиди екстракт без разтворител (от плод) от 6,4 g (6400 mg) висококачествен култивиран черен бъз.
  • Натрий: 160 mg  
  • Калории:  25
  • Общо въглехидрати:  7 g 
  • Захари:  5 g
  • Сушена захарна тръстика Органик,  натриев бикарбонат, лимонена киселина, натурални аромати на малина и синя боровинка и други натурални аромати, силициев диоксид, екстракт от Стевия Органик

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система.

За възрастни и деца над 9 годишна възраст да се приема по 1 саше дневно разтворено в топла или студена вода по избор.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Ако сте бременна или кърмеща жена, моля обърнете се за консултация към вашият лекар.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО