Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Самбукус "Max Potency" 250 mg х 18 софтгел капсули Преглед отблизо

Самбукус "Max Potency" 250 mg х 18 софтгел капсули

37,33 лв

1596

Описание:

Самбукус “Max Potency” 250 mg е естествен продукт с пресен екстракт от черен бъз, който насърчава нормалното функциониране на имунната и дихателната системи. Насърчава нормалното функциониране на имунната система и благоприятства жизнения тонус и допринася за намаляването на риска от бактериални и вирусни инфекции. Има силно изразен положителен ефект върху дихателната система, като може да бъде от огромна полза при пушачи и хора с хронични проблеми на дихателните пътища. Въздейства аналгетично, диуретично и потогонно. Регулира обмяната на веществата. Подпомага укрепването на кръвоносните съдове. Има тонизиращо действие и допринася за нормалните нива на енергия.

Състав:

Хранителна добавка, 18 софтел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Черен бъз /Sambucus nigra  L-berry/:  250 mg  
    BioActives® стандартизиран до високи нива на флавоноиди екстракт (от плод) от 16 g (16000 mg) висококачествен култивиран черен бъз.
  • Вегетарианска софтгел капсула  (модифицирано нишесте, растителен глицерин, пречистена вода, слънчогледово олио, лецитин ( от слънчоглед), пчелен восък

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система.

Да се приема по 1 софтгел капсула 2-3 пъти  дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Ако сте бременна или кърмеща жена, моля обърнете се за консултация към вашият лекар.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО