Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Сена (лист) 450 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Сена (лист) 450 mg x 100 капсули

17,64 лв

1609

Описание:

Сена (лист) 450 mg е естествен продукт при запек и други храносмилателни нарушения. Стимулира естествените движения на червата и оптимизира процесите на изхождане. Ускорява придвижването на храната и намалява риска от натрупване на газове. Подпомага пълното изпразване на червата, без да оставя усещане за „не добре свършена работа”. Води до осезаемо облекчение и лекота областта на корема. Насърчава изхвърлянето на метаболитни отпадъци от стените на червата, които иначе биха се задържали и пречили на нормалната обмяна. Подходящо средство в случаи на ректална или ингвинална херния. Има меко и безболезнено действие, благодарение на което може да се използва и от хора с хемороиди.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 3 капсули: 

  • Сена (лист): 1.35 g 
  • Растителна капсула

Приложение:  

Допринася за за нормалното функциониране на червата  от 6 до 12 часа след приема.

За възрастни и деца над 12 години: По 2-3 капсули вечер преди лягане с пълна чаша вода. Не приемайте повече от 2-3 капсули в срок от 24 часа.

Забележка: Не се препоръчва за деца под 12 години. Честата употреба може да доведе до зависимост.Не използвайте при диария и болка в коремната област. Продуктът може да влоши тези състояния. Да не се използва при гадене или повръщане, освен при препоръка от лекар. Консултирайте се с лекар, ако забележите промяна във функционирането на червата, която продължава повече от  2 седмици. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО