Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Супер лют червен пипер 450 mg х 100 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Супер лют червен пипер 450 mg х 100 V капсули

28,62 лв

1619

Nature's Way Супер лют червен пипер 450 mg

Супер лют червен пипер 450 mg е патентована билкова смес екстракти от лют червен пипер, джинджифил и глог, която подпомага метаболизма, храносмилателните процеси, сърдечно-съдовата система и кръвообращението. Стимулира работата на слюнчените жлези, което е важно за обработката на храната и предотвратяването на лошия дъх. Насърчава производството на ензимите, от които зависи правилното храносмилане. Активира отделянето на стомашни сокове и метаболизирането на храната и токсините. Допринася за подобряване на кръвообращението и преноса на кислород и хранителни вещества до органите и тъканите. Има антикоагулантна активност – спомага за намаляване на риска от образуване на кръвни съсиреци. Има потискащо апетита действие, регулира нивата на глюкозата и подпомага изгарянето на излишните мазнини и превръщането им в енергия.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V- капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Патентована смес :   450 mg
    Лют червен пипер   (плод)
    Джинджифил (корен)
    Глог (плод)
  • Растителна капсула

Приложение:  

Допринася за нормалната функция на метаболизма и имунната система, както и за поддържане на енергичността и издръжливостта.

Да се приема по 1 капсули 3 пъти дневно, с храна.

Забележка: Mоже да предизвика стомашно раздразнение. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО