Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Череша (екстракт от плод) 500 mg х 90 капсули Преглед отблизо

Череша (екстракт от плод) 500 mg х 90 капсули

29,20 лв

1673

Описание:

Череша (екстракт от плод) е богат източник на антоцианини, антиоксиданти, флавоноиди и обезболяващи съставки, които противодействат на възпалението и сковаността, и облекчават състоянието при завишени нива на пикочната киселина. Приемът на продукта води до значително намаляване интензивността на подагрозните пристъпи и спомага за изхвърлянето на пикочната киселина от организма. Оказва мощно болкоуспокояващо действие и балансира нивата на Ph в организма, от които до голяма степен зависи нормалното състояние на ставите. Има силен антиоксидантен ефект и оказва благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система.

Състав:

Хранителна добавка, 90 капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Сладка череша (екстракт от плод  10:1): 1000 mg
  • Въглехидрати  < 1 g    
  • Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат
  • Съдържа изцяло натурални съставки, отклонения в цвета на капсулата са възможни

Приложение:

Екстрактът от череша е богат на флавоноиди. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната концентрация на пикочната киселина и за нормалното състояние на ставите.

Да се приемат по 2 капсули  3 пъти дневно.

Забележка: При бременност, кърмене или употреба на други медикаменти  се консултирайте с лекар преди употреба на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО