Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Шийтаке Майтаке 250 mg х 60 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Шийтаке Майтаке 250 mg х 60 капсули

38,21 лв

1678

Nature's Way Шийтаке Майтаке 250 mg 

Шийтаке & Майтаке 250 mg е мощен източник на бета-глюкани, екстрахирани от лечебните гъби шийтаке и майтаке. Притежава силно тонизиращо и стимулиращо естествената имунна защита действие. Адаптоген. Допринася за възстановяване нормалните функции на всички органи и системи в тялото. 

Майтаке е отличен източник на изключително мощни имуностимулиращи съединения, известни като бета-глюкани. Те активират дейността на макрофагите – белите кръвни клетки, които поглъщат и унищожават туморни клетки и различни патогени. Макрофагите на свой ред активират други компоненти на имунната система, включително Т-клетките (Т-лимфоцити), важни за клетъчния имунитет.

Шийтаке се използва за увеличаване на енергията, ускоряване възстановяването след боледуване, забавяне процесите на стареене, както и в лечението на респираторни и чернодробни заболявания. Също така подсилва имунната противотуморна активност и увеличава ефикасността на лъчетерапията. Осезаемо понижава кръвното налягане, намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и поддържа холестерола в нормални граници. Екстрактът от гъбата действа като естествен антибиотик и има противоракови и антивирусни свойства, полезни в лечението на ракови заболявания, алергии, респираторни инфекции, сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Майтаке (30% полизахариди (37.5 mg) включително бета глюкан): 125 mg
  • Шийтаке (10% полизахариди (12.5 mg) включително бета глюкан): 125 mg
  • Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид

Приложение:  

Допринася за поддържане на нормалното функциониране на сърдечната и имунната системи.

Да се приема по 1 капсула 1 – 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте  с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО