Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Кудзу (корен) 610 mg х 50 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Кудзу (корен) 610 mg х 50 капсули

31,52 лв

1682

Nature's Way Кудзу (корен) 610 mg 

Кудзу е билка срещу алкохолизъм и никотинова зависимост. Екстрактите от кудзу нямат аналог сред фитотерапевтичните средства за лечение на алкохолен и тютюнев глад, и дори хранителни зависимости. Съдържа чист екстракт от корен на кудзу. Спомага за намаляване на необходимостта от алкохол по естествен начин, без да предизвиква нежеланите странични ефекти, характерни за лекарствата. Допринася за елиминирането на алкохола от тялото след прекомерна консумация и облекчава състоянието при махмурлук, световъртеж и слабост, стомашно-чревен дискомфорт, и др. Насърчава бързото възстановяване на организма и повишава неговата устойчивост след алкохолна интоксикация.

Кудзу (корен)величава концентрацията на алкохол в кръвта, така че нуждата от приема му максимално да бъде редуцирана. Така вие се чувствате удовлетворени от много по-малки количества, докато напълно не редуцирате приема.

Потиска нуждата на тялото от никотин. Никотинът развива ефект върху т. нар. N-рецептори. Когато се откажете от тютюнопушенето, тези рецептори остават свободни, което предизвиква така познатите симптоми на абстиненция. Изофлавоните, съдържащи се във висококачествените екстракти от кудзу започват да взаимодействат с N-рецепторите, действайки като естествени заместители на никотина, благодарение на което нуждата от никотин значително намалява.

Състав:

Хранителна добавка, V-50 капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Патентована смес Кудзу (корен) и Екстракт от Кудзу (корен): 1220 mg
  • Въглехидрати   <  1 g  
  • Растителна капсула, магнезиев стеарат

Приложение:

При употреба на алкохол и тютюнопушене допринася за нормалното състояние на организма и за намаляване на физическата зависимост.

Да се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва  като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО