Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Пелаво Грипактив Бронхи и Гърло сашета Преглед отблизо

Пелаво Грипактив Бронхи и Гърло сашета

14,74 лв

1745

Описание:

ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ БРОНХИ И ГЪРЛО представлява комбинация от внимателно подбрани натурални съставки, които влияят благоприятно върху дихателната система, гърлото и ларинкса.

Продуктът съдържа:

  •     стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум - влияе благоприятно на дихателната система.
  •     Исландски лишей - облекчава болките в гърлото и ларинкса.
  •     бяла ружа – поддържа доброто състояние на гърлото.
  •     шипка - подпомага правилното функциониране на имунната система.


Екстрактът от корен на Африкански пеларгониум е богат на редица биоактивни вещества, принадлежащи към кумариновата група, кумаринови гликозиди, фенолни киселини, флавоноиди, проантоцианидини и мастни киселини. Съдържанието на отделните компоненти в екстракта може да варира - в зависимост от метеорологичните условия в плантациите с насаждения от растението. Следователно стандартизацията е изключително важна, тъй като гарантира, че съдържанието на веществото, отговорно за ефикасността на продукта, е еднакво във всяка производствена партида. Pelavo Gripactive Бронхи и Гърло съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум.


Приложение:

Хранителна добавка, 10 сашета.

Pelavo Gripactive Бронхи и Гърло се препоръчва за прочистване на дихателните пътища, успокояване на гърлото и ларинкса, 2-3 дни след отшумяване на симптомите, но не повече от 14 дена.

Възрастни и деца над 12 години – 1 саше дневно. Изсипете съдържанието в 150 мл гореща вода (приблизително ¾ чаша). Продуктът се препоръчва особено през периоди на понижен имунитет.

Забележка: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не приемайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене. Съдържа захар и подсладител. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО